Home » Mexx heeft een knop omgezet en Madeleine ontvangt een plank challenge voor de groep

Mexx heeft een knop omgezet en Madeleine ontvangt een plank challenge voor de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren was Mexx nogal klaar met haar verblijf. Omdat iedereen nu een mening heeft over de twee sinds hun zoen. Vandaag besluit ze kort met Martin het gesprek aan te gaan.

We hebben samen gezoend en nu zeggen sommigen ga maar naar je man. F*cking irritant voegt ze eraan toe. Laat het gaan adviseert Martin op haar beurt. Mexx antwoordt dat ze moet leren om dat los te laten. Nu heb ik ook zoiets van prima, ik weet hoe het zit en jij weet hoe het zit. We hebben het erover gehad, niets meer niets minder. Martin merkt op dat hoe meer je ergens aandacht aan schenkt hoe groter je het zelf maakt. Je moet er dan niet op reageren benadrukt hij. Jouw reactie is waar iedereen naar kijkt. Mexx heeft zichzelf weer voorgenomen de knop om te draaien en Martin vraagt of ze er zelf achter is gekomen. Een beetje antwoordt Mexx en zegt dat ze van kamer 5 hulp heeft gehad.

Verder verloop de dag vrij rustig. Madeleine krijgt uiteindelijk een mailtje met de mededeling dat er iets in de brievenbus zit. Ze loopt er heen en laat hem vervolgens buiten aan de andere deelnemers zien. Het is een plank challenge. Elke dag loopt de tijd van planken steeds verder op tot de laatste dag waar men 5 minuten moet planken. Ook zit er een stopwatch bij. De deelnemers verwachten dat dit met een opdracht te maken heeft. Wellicht wordt er later vandaag wat meer bekendgemaakt? We houden het uiteraard in de gaten!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Laat een reactie achter