Home » Zoë en Isaac stellen zich verkiesbaar voor de manager verkiezing

Zoë en Isaac stellen zich verkiesbaar voor de manager verkiezing

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in de loods! Iedereen moet dit keer naar het spelscherm komen laat de stem weten. Als iedereen staat vertelt de stem wat er aan de hand is. Beste deelnemers, volgende week woensdag loopt de termijn van Jeffrey af en moet er weer een nieuwe manager gekozen worden. Jullie kunnen je vanaf nu verkiesbaar stellen om manager te worden voor de volgende maand. Dit doe je door bij de huidige manager aan te geven dat je manager wil worden. Je moet dan vijf andere deelnemers meenemen naar het managerskantoor om te laten zien dat ze achter jou staan. Om campagne te voeren moet elke aspirant manager een kreet aanleveren. Waarmee in een paar woorden duidelijk wordt gemaakt waar jij voor staat. Hierna ontvang je een verkiezingsposter die opgehangen kan worden in de loods. Heel veel succes!

Jeffrey neemt het woord, hij moet er iets aan toevoegen. Is er naast Isaac iemand die zich verkiesbaar wil stellen? De groep blijft stil en Jeffrey laat weten dat er minimaal twee mensen verkiesbaar moeten zijn. Is alleen Isaac het dan is iedereen automatisch verkiesbaar. Er moet namelijk een stemming plaatsvinden. Denk er over na om het wel te doen. Dus weet dat! Uiteindelijk besluit Zoë dat ze zich ook verkiesbaar gaat stellen. Ze heeft enkele deelnemers die mee naar boven gaan naar de manager. Als Jeffrey in het kantoor is gaat Isaac als eerste om zich aan te melden als aspirant manager. Het motto van Isaac wordt: “Met minimale inspanning, maximale resultaat. Isaac heeft Jasper, Marciano, Mexx, Martin en Jeffrey achter zich staan. Dan is het tijd voor Zoë haar motto wordt: “Met deze meid heb je frikadellen als ontbijt”. Erik, Gert-Jan, Madeleine, Sasha en Babette staan achter haar. Mijn stem heb je he benadrukt Jeffrey. Maar Zoë denkt dat dat niet gaat gebeuren. Je hebt sowieso een afspraak met Isaac. Jeffrey lacht de aspirant managers zijn bekend. Wie zou het worden?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter