Home » Babette houdt als eerste haar “droom” presentatie in een jaar van je leven

Babette houdt als eerste haar “droom” presentatie in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond, na de stellingen was het tijd voor de presentatie van Babette. Alle deelnemers moeten één voor één op donderdagavond een presentatie houden. Dit hebben ze per brief als opdracht gekregen. De eerste presentatie is door Babette uitgevoerd.

Ik vind het moeilijk om voor een groep te praten begint Babette, dit is ook een doel om te leren. Dus ik ben blij dat jullie mijn proefkonijnen zijn. Ik voel me al beter dan dat ik mij heb gevoeld. Daarna vraagt ze aan de groep of iemand of weet waarvoor ze zich heeft aangemeld. Circa zeven deelnemers teken hun hand op. Babette vertelt verder dat toen ze jong was veel geld wilde verdienen en hard werken. Ik ben in de sales gegaan, ik ben verliefd, verloofd en getrouwd geweest. Een zaak begonnen en gescheiden, geëmigreerd en weer teruggekomen. Ik dacht dat ik toen genoeg levenservaring had om te gaan studeren wat ik al heel lang wilde en dat is psychologie. Ik heb nu bijna mijn P afgerond en toen kwam deze oproep. Dit is eigenlijk mijn studieboek, jullie zijn mijn experiment en daarin ben ik zelf een experiment. Ik ben gefascineerd door mensen, waarom mensen doen wat ze doen of waarom ze dat niet doen. Ik dacht dat mijn studie het makkelijker ging maken maar hoe meer je weet hoe moeilijk het word. Ik had nooit gedacht dat het zo zou zijn dat het hier zou zijn. Mijn doel is om een kick-ass script te schrijven. Ik had me ook afgenomen 17 kg af te vallen en ik wil graag bij de politie gaan werken. Ik ben columnist bij verschillende kranten en tijdschriften. Ik wil mijn boek ook afschrijven en aanvullen met verhalen die ik met jullie heb meegemaakt. Met het prijzengeld wil ik mijn studiekosten betalen, ik wil niet lenen. En dat ik zelfstandig ondernemer ben kan ik geen hypotheek nemen. Ik wil uiteindelijk ook een huis kopen met praktijkruimte. Dat is mijn droom en dat is mijn wens. Dat is het! De groep klapt en een enkeling stelt nog vragen. De eerste presentatie zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter