Home » De deelnemers winnen snoep en een feestje tijdens een verdienopdracht

De deelnemers winnen snoep en een feestje tijdens een verdienopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in de in een jaar van je leven loods! De deelnemers snellen zich naar de slaapkamers en wachten totdat ze weer mogen komen.

Als ze weer de loods in mogen staan er allemaal potten met snoep, sinaasappels en pompoenen. De deelnemers reageren erg enthousiast. De stem vertelt dit keer niet wat de bedoeling is. De deelnemers verwachten dat ze het aantal per pot moeten verzinnen. Uiteindelijk krijgt manager Madeleine een bericht op de computer. Ze haalt vervolgens een enveloppe en daarin staat de opdracht beschreven. Ze neemt plaats op het podium en vertelt wat de bedoeling is. “Beste deelnemers, trick or treat want het is bijna Halloween. In de loods staan 6 gevulde potten, jullie krijgen 31 minuten de tijd om gezamenlijk in te schatten hoeveel stuks er in elke pot zitten. Jullie geven dus met de hele pot één antwoord. Jullie mogen de potten niet aanraken en het antwoord schrijf je op het bordje. Als jullie antwoord binnen een foutmarge van 20 procent onder of boven het juiste antwoord valt wordt jullie antwoord goed gerekend. En dan mogen jullie de inhoud van de pot houden. Als jullie 3 van de 6 antwoorden goed hebben dan winnen jullie dit weekend een Halloween feest. Heel veel succes! “

De deelnemers reageren enthousiast en uiteindelijk wordt er besloten om per kamer naar de pot te kijken en een antwoord te geven. Dan kijken ze hoeveel het afwijkt. Uiteindelijk worden er in samenspraak antwoorden op de bordjes geschreven en is het afwachten op wat er juist is. De deelnemers weten uiteindelijk 3 potten goed te raden. Het gaat om mandarijnen en snoep. Dat betekent ook dat ze een Halloween feestje krijgen dit weekend. En daar reageert iedereen natuurlijk zeer enthousiast op. Madeleine gaat naar het kantoor om alles gelijk te verdelen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter