Home » Martin krijgt een brief van oud deelnemer Mexx en krijgt 1 uur bedenktijd om het programma te verlaten

Martin krijgt een brief van oud deelnemer Mexx en krijgt 1 uur bedenktijd om het programma te verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag gaat rustig voorbij in een jaar van je leven maar aan die rust komt uiteindelijk een eind. Rupert krijgt een bericht voor de manager en leest dat er een envelop in de brievenbus zit. Hij loopt naar de brievenbus en overhandigd de envelop aan Martin. Voor mij zegt Martin verbaasd. Hij loopt weg en leest de brief. De rest van de groep is nieuwsgierig wat er is maar hij laat er weinig over los. Wel wordt duidelijk dat hij 1 uur de tijd heeft om een beslissing te maken om een jaar van je leven te verlaten. Aan Marciano en Isaac vertelt hij wel wat er aan de hand is. Het is lastig zegt Isaac. Het enige wat ik weet is dat ze daar voor je is. Dat ze keihard verliefd op je is. Het maakt niet uit welke keuze je maakt je verliest. Marciano vraagt of hij haar ook verliest als hij hier blijft. Martin zegt dat er iets doorgegeven moet worden aan zijn ouders. Laat Rupert een mail sturen antwoordt Isaac. Maar je hebt geen uur de tijd, je bepaald wanneer jij wilt benadrukt hij.

Rupert gaat een mailtje typen voor een gesprek achter. Martin vindt het allemaal lang duren. Uiteindelijk krijgt Rupert een mail dat ze niks voor hem kunnen betekenen, alles staat al in de brief. Martin zegt dat hij niet gaat en anders wel zijn 24 uur aanvraagt als hij wil gaan. Martin is het niet van plan om iemand in te lichten over wat er in de brief staat. Met Marciano en Isaac gaat hij in overleg op de kamer. Weten jullie het hele verhaal over Mexx of niet? Isaac laat weten dat hij wel wat weet over haar situatie, familie, geld en huur. Wat kan jij betekenen? Martin zegt dat hij de rest van zijn leven hier niet verder mee kan leven. Want dan is het had ik toen maar wel. Isaac zegt dat hij hem geen advies gaat geven. Jij moet de beslissing maken. De druk van 1 uur moet je loskoppelen, jij bepaald. Je moet weten wat jij hier buiten kan doen voor haar. Je bent verliefd, zij is verliefd. Maar wat kan jij betekenen als je naar buiten stapt. Die haar hier heeft leren kennen, wat zou jij voor haar kunnen betekenen. En wat kan niet 4,5 maanden op zich laten wachten. Als jij dat voor jezelf op een rijtje hebt kun je die beslissing maken voor jezelf. Martin wordt daarna emotioneel en Isaac geeft hem een knuffel. Marciano vraagt waar hij verdrietig om is. Ik weet niet wat ik moet doen maat antwoordt Martin. Ik moet mijn ouders contacten. Vind je dit een nette manier vraagt Marciano. Wat zou je moeder tegen je zeggen? Martin antwoordt dat zijn moeder is zoals hij is. Marciano zegt dus ze zou zeggen ga je geliefde achterna. Nee zegt Martin, mijn moeder zou zorgen dat het goed met haar gaat. Dan is het misschien de oplossing dat je contactpersoon dat tegen jou zegt. Zodat er iemand is die jouw liefde aan haar overdraagt. Of je gaat nu naar huis en je komt in een situatie waar je zelf geen raad mee weet. Als je niet zou gaan behoor je haar niet te verliezen. Jij gaat op een stokje bijten en zij gaat op een stokje bijten. Het positieve wat je hieruit kunt halen is dat ze van je houdt en mist. De rest is aan jou pik. Martin zegt dat hij het gevoel heeft als hij niet gaat haar in de steek te laten. Dat is een emotie antwoordt Marciano. Je staat hier nog steeds zegt Isaac, Mexx stond hier 1.5 maand geleden ook aan het hek, je bent hier nog steeds. Als er een kan incasseren dan ben jij het. Dit wat je nu voelt is liefde en liefde maakt af en toe blind. Je ziet het nu even anders dan een Isaac en ik. Als je nu naar huis gaat doe je het niet verkeerd benadrukt Marciano maar het is in mijn ogen een verkeken kans. Dit is love. Ik ben blij dat je die zorg in ieder geval niet hebt. Ik ook antwoordt Martin en Marciano denkt dat zijn contactpersoon met haar contact op kan nemen. Ja zucht Martin maar ik snap het niet het is onderling al uitgespeeld zeggen ze. En geld kan dit denk ik niet oplossen. Dat is het laatste antwoordt Isaac. Martin vraagt zich af of Mexx wel bij haar moeder is geweest. Ik ga aan alle zeilen trekken om dit op te lossen, ik zei al tegen Ruppie dat ik niet ga. Dat klinkt als een plan antwoordt Isaac en Marciano voegt eraan toe dat ze in oplossingen moeten denken. Martin bedankt de mannen voor het gesprek en ze gaan weer naar beneden…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 3.7]

3 Reacties

Karin 15 maart 2023 - 19:42

Potverdorie, Martin jongen toch.
Dit is heftig nieuws.
Ik vind dat Mexx dit niet had mogen doen.Want jij was één van de weinigen met een heuse drive het prijzengeld te willen winnen.
Je was tactisch erg sterk.
En jongen, je kent Mexx nog maar heel erg kort. Ze heeft je meerdere malen in de problemen gebracht. Als zij er buiten een rotzooi ervan maakt , zo erg dat zelfs haar ouders haar buiten zetten….och jongen jij krijgt nog heel wat te stellen net Mexx, dit wordt niet alleen een dure keuze om naar huis te gaan zonder poen, maar zij gaat jou helemaal gek maken, letterlijk en figuurlijk

Beantwoord
Mart van Raaij 17 maart 2023 - 10:34

Martin kijk eens in je eigen hoofd en hart je komt wel op een ander idee.

Beantwoord
Carla Scheffer 19 maart 2023 - 07:32

Leuk.

Beantwoord

Laat een reactie achter