Home » De deelnemers stemmen op stellingen, er gaat 408 euro van de prijzenpot af

De deelnemers stemmen op stellingen, er gaat 408 euro van de prijzenpot af

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eerder had Wendy de groep weer bij elkaar geroepen omdat er 4 stellingen in werden gebracht. Afgelopen avond was het tijd om te stemmen op deze stellingen. Wendy roept de groep bij elkaar om knopen door te hakken.

Nou voor iedereen we gaan de stellingen nog een keer doen begint Wendy. Ze begint met de eerste stelling, een massagetafel voor 95,95 euro. Van marktplaats inclusief verzendkosten. Groen voor ja, rood voor nee. Er stemmen 10 mensen voor, deze stelling gaat door zegt Wendy. Dan is het tijd voor de tweede stelling, 2 koptelefoons voor 44 euro per stuk. Isaac vindt dan wel dat het belangrijk is dat er afspraken over gemaakt worden omdat ze nu al stuk zijn. De groep gaat staan er stemmen 12 mensen voor. Daarna is het tijd voor de stelling over zweetpakken voor tijdens het sporten. Erik vindt dat een mooi iets om van je eigen geld te kopen, iedereen heeft immers 300 euro gekregen. We gaan nu niet in discussie zegt Wendy, het is gewoon ja of nee. Het gaat om 5 zweetpakken van 45 euro per stuk, dus 225 euro. De groep gaat staan en er stemt een meerderheid voor. De laatste stelling is de massage gun voor 160 euro. Er wordt tegen gestemd en gaat niet door. Wat betekent dat er 408,96 euro van de prijzenpot afgaat. Het is deze maand een dure maand, eerder deze week ging er al meer dan 6400 euro van de prijzenpot af

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

4 Reacties

Essie 20 april 2023 - 08:12

Ze kopen alleen maar rotzooi…beter kopen ze van dat geld eten en drinken…zorg ervoor dat er elke dag fatsoenlijk te vreten op die tafel sta..als je van de honger nootjes van de vogeltjes moet eten dan gaat er echt iets niet goed daar.
Gooi de vriezer vol en de voorraadkasten

Beantwoord
Iet 20 april 2023 - 09:08

Wat kopen ze toch allemaal doen ze d aat thuis ook van hun eigen geld denk het niet

Beantwoord
Willeke 20 april 2023 - 18:42

Schande weer!!!! Pure diefstal van de potentiële winnaar.

Beantwoord
Willeke 20 april 2023 - 19:03

Laat ik het ff anders zeggen, ik bedoel pure diefstal van de prijzenpot voor de potentiële winnaar. Wendy, Babette, Jeffrey, Zoe, Immadin, Rupert en Isaac dat zijn de grootverbruikers in 1 kliek. Egoïsten eerste klas. Zie ze graag vertrekken.

Beantwoord

Laat een reactie achter