Home » Wendy roept de groep weer bij elkaar, er worden wederom 4 nieuwe stellingen ingebracht

Wendy roept de groep weer bij elkaar, er worden wederom 4 nieuwe stellingen ingebracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond riep Wendy de groep weer bijeen, er zijn wederom wat stellingen die ingebracht gaan worden. Zodra iedereen in de loods is neemt ze het woord.

Er zijn 4 stellingen om op te gooien zegt Wendy. Je mag er dan nog 24 uur over nadenken. Het gaat over een massagetafel van 95,95 euro. Deze komt van marktplaats. Maar ook voor 2 nieuwe koptelefoons van 44 euro per stuk. Zweetpakken voor tijdens het sporten van 45 euro per persoon. En dan hebben we nog een massage gun van 160 euro. Dat zijn de stellingen gaat Wendy verder. Morgen kan er gestemd worden voor ja of nee.

Janet vraagt zich af als er een massage gun komt waarom er dan ook een massagetafel moet komen. Je kunt dan op de bank liggen? Rupert antwoordt dat hij het ook niet weet. Hij voegt er lachend aan toe dat schilderen ook op kantoor kan. Dat is ook zo zegt Janet maar dan denk ik en, en, en, en. Ik ga ook wat verzinnen zegt Janet tegen Marciano. Dat is ook je goed recht. Jeffrey die het hoort merkt op dat ze dan ook mee gaat in het gedrag. Je moet je niet zo laten kennen. Marciano vertelt dat hij een zweetpak wil en Moraima misschien ook. Veel meer gaat het niet zijn. Janet kan er niet bij, je hebt net 300 euro gekregen, dan koop je zelf een zweetpak. Ik koop ook mijn eigen schoenen. Ik doe dat ook zegt Marciano, maar zo kun je alles wat er doorheen is gegaan zelf kopen. Een schilderij kun je ook zelf kopen. Marciano benadrukt dat ze het haar wel gegund hebben. Het is nog 4 maanden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

2 Reacties

Jannie kipp 19 april 2023 - 12:18

Vind het geweldig al die verzoekjes En de leukste en beste antwoord kwam van Imadidin tegen Janet je kunt ook op bloten voeten lopen Maar met schoen aan is het een stuk comfortabeler Na het protest dat Janet gaf over de massage tafel Grandioos geantwoord Imadidin

Beantwoord
Cisca 20 april 2023 - 10:09

DE NIEUWE NORM; HEBBEN, HEBBEN, HEBBEN !!!
Dit maakt het spel er niet leuker op. Iedereen die wat dan ook wil krijgt het. Dit is geen spel meer, als je kijkt wat er al op is van dat miljoen. Maar eten willen ze niet kopen, liever honger. Zielige mensen daar, zonde van de opzet van het spel. En wat het roken betreft, iedereen wist dat ze zuinig moesten doen en dat er waarschijnlijk geen geld voor shag zou zijn. Wel geld voor shag van de pot maar geen eten er van kopen!!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter