Home » Mirthe wint wederom vrijstelling voor de eerstvolgende eliminatie

Mirthe wint wederom vrijstelling voor de eerstvolgende eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zoemer is gegaan in een jaar van je leven. De deelnemers wachten af in hun slaapkamers op wat er komen gaat. Als ze weer de loods in mogen neemt de stem het woord en verteld wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, na deze opdracht heeft weer één deelnemer een vrijstelling in handen voor de eerstvolgende eliminatieopdracht. Want jullie gaan een individuele verdienopdracht spelen. Mocht de huidige manager winnen dan is deze vrijstelling geldig voor de eerstvolgende eliminatie na de huidige managers periode. Jullie hebben de afgelopen dagen een aantal Nederlandse iconische gebouwen in elkaar gepuzzeld. Maar het komt nu aan op gebouwen die bekend zijn in de hele wereld. Het komt ook dit keer weer aan op jullie inschattingsvermogen. Jullie zien het empire state building in New York, de Burj Khalifa in Dubai, the Big Ben in Londen, de Euromast in Rotterdam en de toren van Pisa.  Wat is de hoogte van al deze bouwwerken bij elkaar opgeteld? Het gaat hierbij om het hoogste punt. Jullie krijgen allemaal een clipbord en moeten binnen 10 minuten inschatten wat de hoogte is. Het door jou berekende totaal telt als jou antwoord. Jullie tijd gaat in zodra de zoemer gaat, heel veel succes.

De deelnemers krijgen vervolgens allemaal een clipbord en hebben 10 minuten de tijd om de hoogte in te schatten. Daarna moeten ze één voor één hun antwoord laten zien en maakt de stem het antwoord bekend. Het juiste antwoord is: 1 km 609 meter en 90 centimeter. Mirthe heeft al snel door dat zij het is. Mirthe heeft dus vrijstelling gewonnen voor de eerst volgende eliminatie. Ohh wat vet zegt ze blij waarna ze van haar deelnemers felicitaties krijgt. En nu is het afwachten tot 17:00 uur want dan moeten de deelnemers verzamelen voor een belangrijk bericht. Wat zou het toch zijn?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.1]

Laat een reactie achter