Home » De deelnemers moeten om 17:00 uur verzamelen voor een belangrijk bericht

De deelnemers moeten om 17:00 uur verzamelen voor een belangrijk bericht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. De dag begint rustig maar dan krijgt manager Imadiddin een bericht dat er post klaar ligt. Hij haalt de envelop op en roept iedereen bij elkaar met behulp van zijn fluitje. Als de groep bij elkaar is leest hij een kort maar krachtig bericht voor. Iedereen moet om 17:00 uur bij het spel scherm verzamelen voor een belangrijke mededeling. Het is dus nog even afwachten wat het gaat zijn… Wellicht heeft het iets met de naderende finale van een jaar van je leven te maken? De deelnemers gissen alvast wat het zou kunnen zijn. Uiteraard komen we daar nog uitgebreid op terug.

Inmiddels zijn de deelnemers ook opgeschrikt door een alarm. De deelnemers moeten wachten op de slaapkamers. Wat gaat er komen een eliminatie of een verdienopdracht. Ook daar komen we zo op terug in een nieuw nieuwsbericht.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.4]

Laat een reactie achter