Home » Zoë last een vergadering in over boodschappen

Zoë last een vergadering in over boodschappen

Zoë besluit de groep bij elkaar te roepen voor een vergadering, het is al erg lang geleden dat er een keer vergaderd is. Zoë wil met de groep het een en het ander bespreken. Het gaat voornamelijk over de boodschappen.

Zoë zegt dat ze iedereen bij elkaar geroepen heeft, ik had begrepen dat er wat onduidelijkheden zijn over de boodschappen, over de dingen die worden besteld. De dingen die naar het kantoor gaan en beneden staan, ik was benieuwd wie er op of aanmerkingen hebben. Ik ben benieuwd of iemand iets te zeggen heeft. Jeffrey laat weten dat hij het een goed idee zou vinden dat de boodschappen die vanaf nu besteld worden beneden staan. Jij maakt fouten, dat is niet erg. Maar iedereen kan meekijken. We hoeven niet perse meer naar bedragen te kijken, we zien wat we verdienen. Hoeveel dagen we ervoor uit kunnen trekken. De ene keer kunnen we 60 euro eruit trekken de andere dag 80. Het draait hier nog steeds om eten, eten en eten. Ik denk dat we normaal moeten denken. Een flesje cola, siroop, jus d’orange. Het is niet te moeilijk, meer is het niet. Het kon volgens mij bij 21, het is eens een keer tijd om te proberen. Je hebt onderlinge controle. Doe gewoon normaal, ik heb geen zin meer om het te vragen, ik voel me net een klein kind. Als jullie daarmee kunnen leven echt knap. Zet het beneden en doe gewoon normaal. Het wordt dan makkelijker, ik denk dat we het een keer moeten proberen en de cultuur moeten veranderen. We hoeven niet meer geforceerd te doen, het is nog 3 maanden en gaan het niet meer zwaarder te maken dan dat het is.

Zoë vindt dat hij gelijk heeft, ik vind het geen probleem om alles beneden te zitten. Ik geef iedereen hetzelfde bedrag. Een wisselend bedrag vind ik niet perse eerlijk. Volgens Jeffrey doet ze het niet voor haar zelf. Je kunt ook zeggen een dag een duurder de andere keer wat minder. Zoë snapt dat er soms wat uitzonderingen zijn. Ik begrijp dat goed, ik heb me ook niet bemoeid met de boodschappen. Ik heb altijd een bedrag van het budget afgehaald voor limonade. Ik wil het best in de koelkast zetten maar op is op. Dat is dan het risico wat we nemen. Het is geen ramp om het te proberen maar ga er normaal mee om. Ben niet bang om elkaar aan te spreken, het hoeft niet vijandig maar hou het gewoon rustig. Volgens Jeffrey kunnen de zaken die echt niet op mogen apart gezet worden. Maar je kunt normaal doen met de dingen. Iedereen doen dan ook wat positiever en wordt wat leuker. Zoë weet op haar beurt ook wel hoe sommige dingen gaan. Maar hou er wel rekening mee dat op ook echt op is. We hoeven niet naar geld te kijken benadrukt Jeffrey maar meer verantwoordelijker. Het budget kan ook verspreid worden. Zoë vindt het prima maar daarom gooi ik het nu ook in de groep. Marciano denkt dat ze nu in een fase zitten dat ze dingen gezamenlijk kunnen doen. Het budget is niet eens het probleem. Het gaat erom wat we als groep moeten doen. Ook wil hij inventariseren waar iedereen behoefte naar heeft.

Zoë vindt dat wel slim en vraagt of iedereen het ermee eens is. We kunnen een plekje maken in de koelkast om meer naar beneden te halen. Wel is ze benieuwd wat de groep eventueel nog mist. De ene keer is er wel drinken de andere keer niet. De ene keer is het een sapje, frisdrankje, biertje of helemaal niks. Marciano denkt dat het meegekomen wordt tijdens iemand zijn kook dag. Erik denkt dat het simpel is, als er een plank is waar je vanaf moet pakken je van de rest niks mag pakken. Erik zou wel wat meer variatie willen in drinken. Jeffrey is van mening dat dat aan de manager ligt. We moeten het niet zwaarder maken dan dat het is. Isaac vraagt nou wat het idee is, als er bijvoorbeeld een evenement is en producten niet gebruikt mogen worden. Gaan we alles beneden halen of is er een koelkast. Één van de 3 koelkasten wordt gebruikt en de andere 2 mag je niet aankomen. En hetgeen wat voor evenementen gebruikt moet worden wordt op eigen initiatief apart gezet. Uiteindelijk wordt er besloten dat er een algemene koelkast komt en de spullen naar beneden gaan. En de mensen die een evenement houden kunnen er voor kiezen producten apart te zetten. En daarmee zit de vergadering erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 3.8]

Laat een reactie achter