Home » De deelnemers verdienen maar 30 euro met een verdienopdracht

De deelnemers verdienen maar 30 euro met een verdienopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zoemer gaat af in een jaar van je leven. De deelnemers moeten naar de slaapkamers en daar afwachten op wat komen gaat. Als ze uiteindelijk terug de loods in mogen is er een grote stellage te zien. Zodra iedereen klaarstaat neemt de stem het woord.

Beste deelnemers, jullie moeten vandaag de huishoudpot vol zien te stuiteren. Jullie moeten een bal via de ronde stip in een van de gaten zien te krijgen. Waarmee je 10, 25 of 50 euro kunt verdienen. Hiervoor krijgen jullie elk 3 pogingen. Als een bal raak is kun je zelf beslissen of je nog een keer gooit. Maar daarbij loop je het risico het reeds door jou verdiende bedrag kwijt te raken. Want gooi je mis of lager dan telt de laatste worp. De scheidsrechter neemt het woord en legt nogmaals de regels uit. En voegt eraan toe dat ze 1 uur de tijd krijgen om te oefenen.

De deelnemers gaan aan de slag en komen erachter dat het lastiger is dan dat je denkt. Iedereen oefent enige tijd met de ballen. Uiteindelijk zit het uur erop en laat de stem weten dat de oefentijd voorbij is. Een voor een worden ze naar voren geroepen om te gooien voor geld. Uiteindelijk weten 3 deelnemers 10 euro raak te gooien. Bern, Zoë en Wendy zorgen dat er nog iets in de huishoudpot komt. De stem laat weten dat ze 30 euro hebben verdiend… En dat is te weinig om iets te kunnen bestellen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.7]

Laat een reactie achter