Home » Jeffrey roept de groep bij elkaar, slaapkamer vier gaat sluiten er moet een nieuwe slaapkamer indeling komen

Jeffrey roept de groep bij elkaar, slaapkamer vier gaat sluiten er moet een nieuwe slaapkamer indeling komen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey haalt een brief uit de brievenbus en deelt mee dat de groep bij elkaar moet komen. Als iedereen er is neemt Jeffrey het woord hij zegt dat het wel een ding is dus het graag eerst helemaal uit wil lezen voordat iedereen gaat lopen roep toeteren. Beste deelnemers, op dinsdag 30 augustus zijn jullie gestart met 40 deelnemers aan een jaar van je leven. Jullie zijn na bijna elf weken met nog 30 deelnemers over die kans maken op een gigantische prijzenpot van 970.000 euro. De afgelopen elf weken hebben jullie gebruik gemaakt van vier slaapkamers. Maar daar gaat nu verandering in komen. Want slaapkamer 4 gaat sluiten. Er moet een nieuwe slaapkamer indeling komen, deze mogen jullie zelf maken. Op alle kamers zullen weer vijf stapelbedden komen. Iedereen is vrij om een nieuwe slaapplek in te nemen in slaapkamer 1, 2 of 3. Kamer 4 mag nog wel gebruikt worden om jullie kledingkasten neer te zetten en jullie mogen deze slaapkamer gebruiken voor andere doeleinden. Ga in overleg met elkaar wat de nieuwe functie van deze kamer gaat worden. Wij ontvangen graag van de manager binnen twee uur de nieuwe slaapkamer indeling. Voor 17:00 uur vandaag moet alles opnieuw ingericht zijn. Succes met het maken van jullie keuzes.

Jeffrey neemt meteen het woord. Wat ik graag zou willen, het is aan ons allemaal, om het was gedeelte naar kamer vier te doen. Waardoor we één gezamenlijke ruimte houden. Eunice zou graag yoga lessen willen geven in slaapkamer vier. Jeffrey vraagt aan de groep of iedereen het er mee eens is dat kamer vier gebruikt gaat worden voor kledingkasten, yoga en was gedeelte. Iedereen is het hiermee eens. Jeffrey stelt daarna voor om velletjes neer te leggen om zo een slaapkamer indeling rond te krijgen. De slaapkamers gaan bij elkaar zitten om te overleggen. Na overleg roept Jeffrey iedereen weer bij elkaar voor de indeling. Kamer 4 wordt opgesplitst. Als jullie het er niet mee eens zijn dan zoeken jullie het zelf maar uit. En somt daarna de kamerindeling op. Er ontstaat vervolgens wat commotie rondom de indeling. Her en der wordt er nog gewisseld. Uiteindelijk komt Jeffrey met de definitieve indeling. Kamer 1: Mexx, Eunice, Mirthe, Jasper, Jan-Willem, Rupert, Imadiddin, Leila en Moraima. Kamer 2: Janet, Berend, Sasha, Erik, Esther, Zoë, Gert-Jan, Kim D, Babette, Jeffrey. Kamer 3: Madeleine, Martin, Wanda, Kim, Ruben, Marciano, Isaac, Bern, Djedi en Kenzy.  Onderling is er nog altijd rumoer en wordt er gesproken over ruilen. Uiteindelijk lijkt dit de indeling te worden, kamer 1: Mirthe, Mexx, Wendy, Jasper, Moraima, Leila, Jeffrey, Jan-Willem, Rupert en Imadiddin. Kamer 2: Gert-Jan, Erik, Janet, Sasha, Eunice, Babette, Kim D, Berend, Zoë en Esther. Kamer 3: Bern, Kenzy, Djedi, Ruben, Madeleine, Marciano Martin, Isaac, Kim en Wanda. Langzaamaan gaat iedereen aan de slag in de slaapkamers. Het moet immers voor 17:00 uur ingericht zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

Laat een reactie achter