Home » Moraima wordt manager van de maand juni in een jaar van je leven

Moraima wordt manager van de maand juni in een jaar van je leven

Vandaag staat er iets belangrijks op het programma, namelijk de managersverkiezing. Eunice, Janet en Moraima hebben zich dit keer verkiesbaar gesteld. Aan het eind van de ochtend is het tijd om te kiezen wie de nieuwe manager voor de maand juni wordt.

Als iedereen in de loods is krijgt Zoë als eerste het woord. Mijn periode zit erop, dank jullie wel allemaal. Ik heb een leuke maand gehad, veel geleerd. Ik ben mijzelf in veel dingen tegengekomen. En van heel veel dingen ben ik blij dat ik ze zo gedaan heb. Dus ik wil jullie bedanken dat jullie het vertrouwen in mij hebben gehad. Ik heb het leuk gehad, blij dat ik het heb ervaren en ik ga het stokje doorgeven. En voor Isaac, het clubhuis is officieel gesloten nu. De stem neemt daarna het woord: beste deelnemers, wie wordt de nieuwe manager van de maand? Eunice, Janet en Moraima jullie hebben je deze maand verkiesbaar gesteld. Jullie mogen nog één keer duidelijk maken waarom jullie denken een goede manager te zijn. Eunice je mag nu op het podium gaan staan en vertellen waarom jij de beste manager van de maand bent.

Eunice zegt dat ze niet denkt de beste manager te zijn. Maar zoals ik al verteld heb, een autonomie is een belangrijke onderdeel hier in de loods. Onze eigen manier is belangrijk. We beginnen heimwee te voelen en toch kunnen we mooie momenten creëren. En daar sta ik voor, dus maak jullie keuze. Daarna mag Janet op het podium gaan staan. Janet zegt dat juni een leuke maand wordt, mooi weer en evenementen. Ik ga mijn stinkende best doen. Ik wens Moraima en Eunice ook succes. En als laatste gaat Moraima naar voren. Ik wil manager worden omdat ik met iedereen goed omga. Ik sta klaar voor iedereen en ik heb niet zoveel te vertellen. Jullie komen er vanzelf achter als ik manager wordt. De stem laat daarna weten dat er over 30 minuten gestemd kan worden.

Na een half uur komt iedereen weer bij elkaar. De stem zegt dat het tijd is om te stemmen, succes met het maken van je keuze. Janet, Moraima en Eunice jullie stemmen niet. Daarna gaan de andere deelnemers één voor één naar voren om een stem uit te brengen. De stem zegt dat iedereen een keuze heeft gemaakt. De uitslag van de manager van de maand verkiezing is bekend. De manager van de maand is geworden: Moraima. Moraima heeft 8 stemmen gekregen, Janet 5 en Eunice 0. Moraima stapt naar voren, en bedankt iedereen voor het vertrouwen. De maand juni wordt een maand om nooit te vergeten. We doen samen allemaal boem, komt goed! Moraima krijgt daarna felicitaties en de stem laat weten dat er een envelop klaarligt. Hierin staan de gegevens voor het kantoor en computer. Moraima kan aan de slag!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Laat een reactie achter