Home » Een discussie op het kantoor tussen Zoë en Babette en een mysterieuze geleverde bestelling

Een discussie op het kantoor tussen Zoë en Babette en een mysterieuze geleverde bestelling

Afgelopen avond na het feest van Eunice hebben Babette en Zoë een discussie in het kantoor. Babette spreekt Zoë aan op hoe ze haar aanspreekt.

Babette zegt dat ze snapt dat Zoë een error in haar hoofd heeft en veel dingen moet doen. Maar de controle is nu aan het praten en niet Zoë. Zoë vindt het irritant dat er druk van achter gelegd wordt. Er wordt gezegd dat ze dingen nu moeten doen maar kan dat niet hardop zeggen. Babette begrijpt het maar in je werk zijn er ook dingen die je vervelend vindt. Dat snap ik antwoordt Zoë maar ik vind het irritant dat ik dingen uit moet leggen terwijl hun het zouden moeten weten. Het was de manier waarop je net reageerde benadrukt Babette. Je kan ook heel kattig doen, ik heb het idee dat je hoofd nu trrrrrr. Je zit dan in een discussie en dan zeg je altijd dan ga je naar beneden. Je zegt dan oke prima. Het is gewoon de manier waarop je praat. De twee praten er nog lang over door, gelukkig zit vandaag het management voor Zoë erop.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en Zoë wordt al vroeg gewekt omdat er een bericht voor de manager is. In de sluis staat een kratje met boter kaas en eieren. Maar dit is niet wat er besteld is want er komt nog veel meer laat Zoë weten. Ik weet het niet zo goed. Wendy zegt dit kunnen we toch opeten. Jasper voegt eraan toe er staat niet bij niet aankomen. Misschien is het een na bestelling. Zoë besluit het na te kijken want ze weet niet waarvoor het is. Zoë krijgt geen bericht en denkt dat het misschien voor een verdienopdracht is. Uiteindelijk zet ze de boter kaas en eieren maar weg. Uiteindelijk komt er een reactie. Zoë verteld dat er in het mailtje het volgende staat: “Goede morgen, geniet van het ontbijt. Groet.” Het is nu wachten op de managersverkiezingen. Wie wordt de nieuwe manager? Moraima, Janet of Eunice?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Laat een reactie achter