Home » Kim D ziet het positief in voor haar relatie als Jeffrey zo lief blijft doen

Kim D ziet het positief in voor haar relatie als Jeffrey zo lief blijft doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Zoë, Mexx en Kim D een gesprek over hun huidige relaties in een jaar van je leven. En hoe ze de toekomst nu voor zich zien…

De dames zitten op de bank te kletsen, Mexx vraagt aan Kim D of ze het ziet werken met hun twee. Tussen Jeffrey en mij vraagt Kim D en Mexx zegt ja. Als hij zo blijft doen zoals hij nu is dan wel gaat Kim D verder. Nu is hij echt een engeltje merkt Zoë op en Kim D voegt eraan toe dat hij nu echt lief is. Later vertelt Mexx dat ze een brief van Martin gehad heeft waarin stond dat hij hoopt dat zij de moeder van zijn kinderen wordt. Hij is echt super lief. Dat had ik echt niet verwacht. Ik ook niet antwoordt Kim D, niet zo. Mexx vraagt daarna of ze naar huis zou gaan als Jeffrey gaat. Nee antwoordt Kim D en Mexx benadrukt dat ook echt niet te doen als Martin gaat. Ik ben ook echt goed opgevangen met die ruzie gaat Kim D verder. Dat was super chill. En toen kon ik ook zien hoe het zonder was.

Ook hopen de twee het tot de laatste twintig te halen. Ze hebben het over het spel. Mexx ziet Kim D niet snel geëlimineerd of naar huis gestuurd worden. Kim D is het daarmee eens. Maar de eliminaties zijn echt niet leuk en er gaan er veel komen. Besef je wel dat als sterke spelers weggespeeld worden, dan hebben we elkaar wel echt nodig benadrukt Mexx. Ze vraagt zich af of Kim D Jeffrey echt vertrouwd als stel. Stel hij gaat en jij pas over 8 maanden heeft hij dan niks gedaan? Kim D antwoordt 1000 procent. Mexx weet het ook zeker van Martin, ik twijfel daar ook geen moment aan. Dat zou ook erg zijn als ik er aan twijfelde. Het lijkt met wel zo k*t als je hier nog zit en je vent niet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

2 Reacties

Floris 27 december 2022 - 12:06

Kim D ziet niet wat wij zien, ik zou zeggen meid trap er niet in.

Beantwoord
sabie 28 december 2022 - 01:48

Helemaal. Mee eens. Wat een fout figuur die Jeffrey!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter