Home » De eerste frustraties om een broodje pindakaas: Bert noemt Quincy een dief

De eerste frustraties om een broodje pindakaas: Bert noemt Quincy een dief

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De livestreams van een jaar van je leven zijn 24/7 te volgen. Na de kick-off aflevering van afgelopen avond is de avond vrij rustig verlopen, al zijn er al wel wat frustraties. Imadiddin heeft gezien dat Quincy een broodje pindakaas gesmeerd heeft. En gezien de voorraad van eten vrij beperkt is valt dit niet goed bij deelnemer Bert. Imadiddin besluit dit met Bert te delen.

Bert is er pissig om en vraagt buiten aan zijn medebewoners of hij hem moet confronteren. Ik vind het een klootzak en l*l gaat Bert verder. Maar gaat hem zeker in de gaten te houden. Hij heeft zich weer in de picture gezet. We onthouden het allebei gaat Bert zegt hij tegen Imadiddin. het is gewoon stelen van ons vervolgt hij.  Uiteindelijk besluit hij weer richting bed te gaan. In de slaapkamer praat hij er nog even over verder met Alicia. Volgens Bert is het al meer gebeurd, met bouillon. Maar hij is blij dat hij zich heeft ingehouden. Ik kan gewoon niet tegen onrecht besluit hij.

Verder zien we een aantal bewoners in de hottub, wordt er een spelletje gespeeld en wordt er wat gekletst. Is er een ruzie aanstaande? We komen snel terug met meer nieuws uit een jaar van je leven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Elisabeth maria 5 september 2022 - 08:22

Heel goed

Beantwoord

Laat een reactie achter