Home » De finalisten pakken hun koffers in op de laatste dag van een jaar van je leven

De finalisten pakken hun koffers in op de laatste dag van een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat de finalisten Isaac en Sasha te horen hebben gekregen dat morgen de finale van een jaar van je leven is en dat hun koffers klaarstaan om in te pakken verloopt de dag vrij rustig. Sasha doet buiten wat oefeningen en Isaac draait wat plaatjes op de dj booth. Verder pakken de finalisten alvast hun koffers in. Tijdens de lunch hebben Sasha en Isaac het over de finale. Morgen gewoon lekker thuis merkt Sasha op. Het zit er echt op antwoordt Isaac. De twee zijn opgelucht dat ze nu enigszins weten waar ze aan toe zijn en dat het er bijna op zit. Momenteel is er nog niets bekend over hoe de finale gaat lopen, hoe laat dit gaat zijn en of dit te volgen is op de livestream…

Na de luncht wordt er nog verder ingepakt. Isaac komt wat briefjes en het fotoalbum tegen die hij op zijn gemak nog eens doorneemt. Ondertussen wordt de hottub nog een keer opgestookt tot een lekker temperatuurtje en daarna spelen de twee finalisten nog een kaartspel. Wat gaat de rest van de dag en avond nog brengen in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.1]

Laat een reactie achter