Home » Zoë is helemaal klaar met Jeffrey, ze wil ergens anders slapen anders vertrekt ze

Zoë is helemaal klaar met Jeffrey, ze wil ergens anders slapen anders vertrekt ze

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag is Zoë boos. Jeffrey had een opmerking gemaakt over Zoë en dat schoot bij haar in het verkeerde keelgat. Ook staat ze er nog altijd niet achter dat Jeffrey toch zijn zin heeft gekregen omtrent tabak kopen van de prijzenpot.

Vertel begint Marciano als de twee in het kantoor zitten. Niks zegt Zoë, ik wil gewoon mijn 24. Marciano vraagt hoe het komt. Zoë begint over Jeffrey, er wordt weer gestemd, hij doet helemaal niks, ligt in bed. Hij heeft geen recht van spreken, iedereen is bang voor hem omdat hij een grote smoel heeft. Wij kunnen het makkelijk zonder hem. Kim D is ook een dom wijf. Ik heb geen zin om met deze mensen en dit gezeik te zijn. Marciano vraagt of ze eerder haar 24 uur heeft aangevraagd. Nee antwoordt Zoë, dit is mijn allereerste keer. Ik heb geen zin om elke keer een discussie te moeten voeren gaat Zoë huilend verder. Je mag niet eens je f*cking mening hier geven en dat maakt mij boos. En ik kan hier niet mijn woede kwijt. Als ik alles volgens de regels moet doen. Ik word er gewoon boos van dat niks hier mag. Je krijgt zo’n smoel terug. Zou het hierbuiten jouw maat zijn? Nee. Daar gaat het niet om antwoordt Marciano, je zit hier met 24 andere mensen. Klopt zegt Zoë maar je moet wel je mening mogen geven. Jeffrey is als enigste aan het woord. Wij mogen niets zeggen. Hij ziet ons als zijn volk en noemt ons dom. Ik hoef niet met hem te zijn, dan kies ik liever mijn geluk dan mijn gelijk. Weet je het zeker vraagt Marciano waarop Zoë resoluut ja antwoord. Zit je niet in je emotie vraagt Marciano. Nee zegt Zoë, ik weet het zeker. Waarvoor blijf ik hier? Om mijn spel te laten bepalen door zo’n idioot? Je moet dingen voor jezelf bekijken merkt Marciano op. Ik wil winnen gaat Zoë verder maar het is altijd gezeik. Daarna wordt de livestream enige tijd onderbroken en als er beeld is zien we Zoë niet meer bij Marciano zitten.

Mexx, Wanda en Kim hebben het ook over Zoë. Mexx zegt dat Zoë graag naar huis gaat maar Marciano het niet aanvraagt. Dat kan hij dus niet doen antwoordt Kim. Volgens Wanda moet hij het aanvragen en dan is het de bedoeling dat “hun” (regie) een gesprek met haar aangaan. Volgens Mexx is Zoë weer helemaal afgeblaft in die kamer. Daarna gaat het geluid enige tijd uit. Zoë zit ondertussen buiten, is emotioneel en Jan-Willem en Mirthe staan bij haar. Ik ben een van de enige die vaak zijn mond opentrekt zegt Zoë. Nu vraag ik om een gesprek en het duurt allemaal lang. Dit gaat te ver zegt Jan-Willem maar hou in de gaten dat er meerdere mensen denken zoals jou. Het gaat veranderen, geloof mij. Geef een kind een lollie en hij krijgt zijn zin gaat Zoë verder, dat heeft hij nu. Hij heeft zijn sigaretten. Dat is toch raar, waarom geeft iedereen zijn zin. Ik ben het met je eens antwoordt Jan-Willem, dit heeft niks meer met het spel te maken.Dit is intimidatie. Ik ga dit ook niet toestaan. Ik ga voor jullie staan maar het hoort ook wel bij het spel. Zoë weet dat wel maar het gaat meer om zijn gedrag. Hij ligt in zijn nest doet geen flikker. Ik denk nu van kies ik mijn geluk of gelijk? Mijn doel is meedoen aan een televisieprogramma nou dat is dan nu gedaan. Ik wil nu mijn kamer in en hij is daar weer gaat ze verder. Ze plaatsen me maar over naar 3 want anders ben ik weg. Heel simpel. Dat vroeg ik een paar weken geleden al, is toch niet zoveel moeite. Daar zorgen ze maar voor anders ben ik weg, heel simpel! Zoë laat ook nog eens aan Kim weten dat er iets moet gebeuren, ze halen me daar weg of anders ga ik morgen weg, simpel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 2.8]

1 Reactie

Michel 18 januari 2023 - 14:27

Prima als Zoë weggaat; iedereen moet trouwens blij zijn met Jeffrey. Hij is de enige die mondig is. Anders zou er niets van terecht komen. Uiteindelijk zal de sterkste zegevieren.

Beantwoord

Laat een reactie achter