Home » Het alarm gaat af, de groep doet een verdienopdracht met een teleurstellende uitkomst

Het alarm gaat af, de groep doet een verdienopdracht met een teleurstellende uitkomst

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in de een jaar van je leven loods! De deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten op wat komen gaat. Als ze weer terugkomen staat er een groot bord met gaten in de loods. De stem vertelt wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, het komt vandaag aan op jullie richtingsgevoel. Jullie krijgen ieder drie pogingen om een pittenzak van achter de lijn in een gat te gooien. Zoals jullie zien zijn er 3 gaten van 20 euro, 30 euro en 50 euro. Gooi je mis dan verdien je helemaal niets. Als je eenmaal raak hebt gegooid is de volgende deelnemer aan de beurt. De scheidsrechter vertelt daarna dat de deelnemers nog één keer mogen oefenen. De groep gaat aan de slag en Marciano zegt dat iedereen voor safe gaat. Dus de 20 en met onderhands gooien heb je de meeste controle. Daarna doet iedereen een oefenronde.

Na de oefenronde is het tijd om geld te verdienen. Één voor één gaan gooien de deelnemers met pittenzakjes richting het bord met gaten. Uiteindelijk is iedereen geweest en heeft de groep 160 euro voor de huishoudpot verdient. Marciano zegt dat ze met zijn allen 160 euro hebben verdient. Het wordt een taai weekend. Hou daar rekening mee. Goed gedaan, chapeau! De groep klapt en de verdienopdracht met een toch wel teleurstellend bedrag zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter