Home » Jan-Willem en Eunice hebben een zeer intiem moment en Nationale dodenherdenking in de loods

Jan-Willem en Eunice hebben een zeer intiem moment en Nationale dodenherdenking in de loods

Afgelopen avond hebben de deelnemers gezamenlijk genoten van een barbecue. Na de barbecue hadden Eunice en Jan-Willem het heel gezellig. De twee trokken zich even terug in kamer 4. Daar werd de muziek hard aangezet en de twee hadden een intiem moment. Eunice zat op de schoot van Jan-Willem en de twee zoende er flink op los… Dat Eunice van dit moment genoot was duidelijk te horen…  Als de twee klaar zijn komt Jan-Willem erachter dat het drum krukje zelfs scheef staat… Uiteindelijk gaat Jan-Willem even buiten zitten. Hij lijkt even bij te komen van wat er gebeurt is. Het is een pittige dame hoor zucht hij tegen Imaddidin en Rupert.

Maar er gebeurde ook nog wat anders, het was Nationale dodenherdenking ook in een jaar van je leven werd hierbij stilgestaan. Iets voor 20:00 uur verscheen er een klok op het grote scherm. De deelnemers verzamelen zich iets voor 20:00 uur en hielden vervolgens 2 minuten stilte. Eunice lijkt wat emotioneel. Eerder zat ze ook al niet lekker in haar vel. Na 2 minuten klappen de deelnemers en zit het herdenkingsmoment erop. Jan-Willem geeft Eunice nog eens een dikke knuffel.

De rest van de avond is vrij rustig verlopen. De deelnemers genoten van een drankje, spelletje en kletsten wat met elkaar. Wat gaat deze nieuwe dag brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

Laat een reactie achter