Home » Eunice heeft het moeilijk en Wendy organiseert een barbecue voor de groep

Eunice heeft het moeilijk en Wendy organiseert een barbecue voor de groep

Ook deze dag gaat rustig voorbij. De deelnemers genieten van het mooie weer. Eunice ligt een beetje stilletjes in de bank in het zonnetje. Jan-Willem komt al snel kijken. Ik heb het eventjes moeilijk zucht Eunice. Ik dacht even aan mijn zus voegt ze eraan toe. Niks aan te doen. Nee antwoordt Jan-Willem, dat is de natuur. Die is bikkelhard, je kunt er niks aan doen. Alleen maar  verdrietig om zijn maar dat is helemaal niet erg. Het is gewoon even een beetje lastig zegt Eunice. Uiteindelijk geeft Jan-Willem haar een kus. Lives goes on voegt hij eraan toe. Kom op!

Niet lang daarna maken de deelnemers zich klaar voor een gezellige gezamenlijke barbecue. Wendy heeft dit georganiseerd. Ik wil iedereen bedanken voor afgelopen maand zegt ze. Ik heb het heel leuk gehad. Ik zou zeggen eet smakelijk en doe een dansje als je wilt. En Zoë een hele fijne maand en succes! De groep klapt en proost op de nieuwe maand. Daarna geniet de groep van het lekkere eten. Wat gaat deze avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

Laat een reactie achter