Home » Madeleine laat zich niet afschrikken dat ze onder druk gezet wordt en een discussie over mayonaise

Madeleine laat zich niet afschrikken dat ze onder druk gezet wordt en een discussie over mayonaise

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De middag in een jaar van je leven gaat rustig voorbij. Er is een badminton toernooi gehouden waar vrijwel iedereen aan mee deed. Er werd fanatiek gespeeld en uiteindelijk wint Nadir. Hij krijgt als prijs een zakje kruidnoten. Nadir besluit het met de hele groep te delen.

Verder is er nog wat discussie over mayonaise. Nieuwe manager Madeleine bespreekt het met Mirthe in het kantoor. Eerst hebben de twee het over het chaotische kringgesprek. Laat je niet gek maken zegt Mirthe, reageer er niet op. Dat doe ik ook niet antwoordt Madeleine. Ik zal volgende keer ook beginnen dat we elkaar moeten respecteren en uit laten praten. En niet door elkaar heen, misschien moet dat wel elke keer gemeld worden. Ik ben al ingesteld op het feit dat ze me onder druk willen zetten en het me moeilijk willen maken. Net zoals Jeffrey nu net doet, hij haalt die emmer mayonaise gewoon weg zonder te vragen. Ik loop zo wel even naar beneden.

Madeleine gaat als ze klaar is naar de keuken en vraagt waar de emmer mayonaise gebleven is. Die is ongevraagd gepakt voegt ze eraan toe. Kim D merkt op dat die voor iedereen zou zijn. Daarna maakt Madeleine bakjes mayonaise en brengt deze weer naar het kantoor. Weer beneden spreekt Madeleine Jeffrey aan. De mayonaise gaat gewoon naar boven. Waarom vraagt Jeffrey en Madeleine antwoordt dat het zo niet was afgesproken. Volgens Jeffrey is dat gebeurt tijdens een stelling. Dat is niet wat de voedingsclub zegt gaat Madeleine verder. Het gaat om de stelling die is gebracht merkt Jeffrey op. We hebben gestemd voor algemeen gebruik. Dan wil ik zo meteen een nieuwe stelling. Ik beslis dat deze boven blijft zegt Madeleine. Maar ik ga het bij Martin navragen.

Madeleine gaat naar oud manager Martin. Martin zegt dat hij er niets vanaf weet. Wanda sluit zich erbij aan, het zou zijn voor langer gebruik. De vorige keer was het binnen no time op. Martin merkt op dat het ook beneden kan worden gezet en dan kijken hoe snel het op is. Aan de andere kant zouden we luxe eten. Inmiddels gaan de deelnemers eten, maar wat er met de emmer gaat gebeuren is nog onduidelijk… Wat gaat deze avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

3 Reacties

Trudy 6 oktober 2022 - 18:34

Hoop dat Jeffrey gauw uit het spel vliegt
Want die denkt werkelijk dat hij de koning is daar

Beantwoord
Ramona 7 oktober 2022 - 07:05

Jeffrey, maakt het programma nog een beetje leuk. Anders gebeurd er niks meer. Niemand durft wat te zeggen behalve Jeffrey, tjaa dan ben je al gauw de boeman natuurlijk.
Het is en blijft een spel, wij kennen niemand persoonlijk, dus ik zal ook niemand afvallen, wat helaas wel veel gebeurd op het internet. Dat is pas laag gedrag naar mijn mening. Veel negativiteit, laten we eens wat aardiger zijn.
Deelnemers afkraken, maar ondertussen zelf geen haar beter zijn, zo jammer om te lezen.
Weerspiegeling van hoe de maatschappij in elkaar steekt.

Beantwoord
Van der struik 7 oktober 2022 - 07:57

Die gozer moet echt snel ze kop houden want hij weet inderdaad niet alles en is aan het jagen! Voor de rest vind ik die Wendy de nieuwe Billy bakker kennen jullie die nog van Utopia volgens mij is het familie.

Beantwoord

Laat een reactie achter