Home » Jeffrey herpakt zich, hij blijft toch in een jaar van je leven

Jeffrey herpakt zich, hij blijft toch in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey heeft het vandaag zwaar, hij is erg teleurgesteld in zichzelf. En had zelfs het plan om mogelijk naar huis te gaan. Buiten bespreekt hij zijn gevoelens ook nog eens met Jasper. Ook zou hij nog een gesprek achter (regie) hebben gehad. En blijkbaar is Jeffrey van gedachten verandert want hij is nog steeds in een jaar van je leven. En lijkt hier voorlopig ook nog te blijven.

We gaan er tegenaan zegt hij tegen Berend. Ook helpt hij mee met het maken van spullen voor de kerstmarkt. Ook met Isaac heeft hij weer gezellige gesprekken in het kantoor. Ik weet dat ik gelijk heb maar niet in de manier waarop zegt hij tegen de manager. Het ligt aan de mensen hier voegt hij eraan toe. Ik zou het oprecht niet erg vinden als ik weg moet. Het zijn ook oprecht losers hier. Isaac geeft toe dat hij er ook zo over denkt. Kijk het allemaal liggen en zitten, prima joh gaat Jeffrey verder. Een uur geleden was ik nog thuis he. Je moet er eigenlijk bij gaan liggen bij de openhaard grapt Isaac. Ah joh gewoon met de leuke mensen kerst en oud en nieuw merkt Jeffrey op. Precies zegt Isaac, we laten allemaal wat achter. Ik weet wat voor prachtige kerst zou hebben. Dan zit ik met een groep waar ik niet voor heb gekozen en dan moet ik er het beste van maken. Ik snap het helemaal antwoordt Jeffrey, eens! Ik moet er ook om lachen wat er in mijn kop rondging. Ik ging echt heel diep. Verder verloopt de dag rustig, sommige deelnemers breien, er wordt gekletst, bij de openhaard gelegen, voorbereidingen getroffen voor de kerstmarkt en spelletjes gespeeld. En er wordt tot 00:00 uur niets gegeten. Wat gaat deze avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter