Home » Jeffrey is zwaar teleurgesteld in zichzelf en twijfelt om naar huis te gaan

Jeffrey is zwaar teleurgesteld in zichzelf en twijfelt om naar huis te gaan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey is uitgevallen tegen Babette over het 24 uur niet eten. Maar ook de relatiebreuk met Kim D speelt hierbij een rol. Het is een opstapeling van alles. Jeffrey besluit met Babette een rondje te lopen. Jeffrey heeft het zwaar…

Jeffrey laat aan Babette weten dat het niet met Kim D te maken heeft. Ik dacht waar is de organisator, open het evenement en dat wilde ik gisteren al tegen je zeggen. Waarom had je dat toen niet gezegd vraagt Babette. Dat wilde ik ook doen gaat Jeffrey verder maar ik had een achterlijke debiel voor me. Als jij dit tegen mij gezegd had merkt Babette op. Jeffrey geeft toe dat hij heel erg van zichzelf geschrokken is. Dan zit ik misschien niet op mijn plek. Babette merkt op dat het nogal een uiterste is. Ik loop ook nergens van weg zegt Jeffrey maar misschien is het nu beter om dat wel te doen, weet ik veel. Ik baal ervan hoe het eraan toe gaat, dat we met zijn allen op een bed liggen. Ik maak liever mijn eigen evenement dat ik 10 euro zelf doneer zodat ik trotser kan zijn. Ik wil het zeggen hoe ik het dacht maar op deze manier mocht het niet gebeuren. Ik ben hier heel erg ziek van hoe ik reageer, het is niet hoe ik ben benadrukt hij. Ik snap niet wat er nu gebeurt en dan is het misschien maar goed om te gaan… Babette vraagt zichzelf af wat hij nodig heeft om wel blij te zijn. Mijn eigen mindset antwoordt Jeffrey, het links laten liggen, het laten gebeuren. Het gesprek gaat nog lang door, Jeffrey herhaalt dat hij het niet zo bedoeld heeft en zegt sorry. Daarna geeft hij toe dat hij zo in zijn eentje gaat zitten maar het al wel weet. Echt vraagt Babette verbaasd terwijl ze hem een knuffel geeft. Ja zegt Jeffrey ietwat emotioneel. Als ik zulke reacties naar boven krijg, dit is niet hoe ik ben. Ik laat me dan toch weer kennen en dan denk ik hoe kan dit nou? Het is al een paar keer gebeurt, voor iemand die rustig kan praten laat ik me wel kennen.

Uiteindelijk gaat Jeffrey naar binnen en hij vraagt aan Isaac of hij het gehoord heeft of niet. Nee antwoordt Isaac en Jeffrey zegt dat hij maar een half uur heeft. Ik ben het helemaal zat. Ik heb nu een half uur gewoon, om het te zeggen… Ik baal als een stekker van mijzelf, dit is niet wie ik ben. Je moet je herpakken pik antwoordt Isaac. Die resetknop moet gaan komen. Als dit het moment is dat is gekomen dat jij zegt ik wil het programma verlaten dan ben je nu ver gekomen. Dit is de breaking point, ga je wel uit jezelf of blijven. Maar blijf je dan moet je resetten. Ik schrik van mijn eigen reactie, die ik niet ben en wil zijn zegt Jeffrey. Isaac probeert Jeffrey het positiever in te laten zien. Hij moet zichzelf bezig houden, los laten en minder reageren. Maar vooral positief blijven. Het is een gevecht tegen ons zelf. Als dit nog een keer gebeurt dat je over dit level heen gaat pak ik je bij de oren. We moeten stabiel blijven en niet uit de tent laten lokken door andere mensen binnen de loods. Daar boks ik ook continu mee. Jeffrey besluit uiteindelijk nog even tijd voor zichzelf te nemen om een definitief beslissing te maken… Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

2 Reacties

ankie 21 december 2022 - 16:41

Wat een slapjanus, zogauw meneer geen controle meer heeft haakt hij af. Wegwezen goser!

Beantwoord
Floor 21 december 2022 - 17:00

Ah Jeffrey: het is precies wel hoe jij bent en ik hoop dat je daar achterkomt en dan kan je groeien.

Beantwoord

Laat een reactie achter