Home » Martin is van mening dat Wendy te weinig emotionele intelligentie heeft

Martin is van mening dat Wendy te weinig emotionele intelligentie heeft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn flink aan het puzzelen als opdracht om geld te verdienen. De opdracht duurt erg lang en dat begint zijn tol te eisen. Wanda is boos op Wendy omdat ze iedereen wakker heeft gemaakt. Ook Babette lijkt klaar te zijn met Wendy. Ze heeft een gesprek met Martin. Martin vertelt over wat er gebeurd is. Babette zegt dat ze ook al aan Wendy vertelt heeft dat er waarschijnlijk op haar gestemd wordt. Dan loopt ze naar de andere kant en zegt ze vervolgens niets meer. Je moet er gewoon een beetje tussendoor bewegen. Martin is het daarmee eens, volgens hem heeft Wendy gewoon niet het empathische vermogen daarvoor. Die emotionele intelligentie heeft ze niet. Het is niet erg maar het is bij haar zwart of wit. Gitzwart of fel wit voegt Babette eraan toe. Maar ook dit, gaat ze nu in bed blijven? Ik vind het super treurig maar ik ga het niet dragen. Je wordt er zelf ook zo van toch?

Maar er is nog meer aan de hand. Imadiddin zou zich niet aan het “rooster” hebben gehouden en dat vind Kim D niet fijn. Waardoor een aantal deelnemers heel veel geslapen hebben en een aantal niet. Imadiddin is zich van geen kwaad bewust en wil de volgende keer niet meer zo door Kim D aangesproken worden. De deelnemers gaan stug door met de opdracht. Volgens Jan-Willem is het gekkenwerk. Gaat het de een jaar van je leven deelnemers lukken om de puzzel op tijd af te krijgen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

1 Reactie

Trudy 20 september 2022 - 10:16

Denk het niet ,dit is een onmogelijke taak die ze gekregen hebben.
Het zijn tenslotte geen puzzelkampioenen.
Daar is veel meer tijd voor nodig.

Beantwoord

Laat een reactie achter