Home » Wanda is woest op Wendy, ze vind haar een 4 jarig k*t kind

Wanda is woest op Wendy, ze vind haar een 4 jarig k*t kind

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn nog altijd bezig met de 48 uur durende puzzelopdracht. Zo ook vannacht, de deelnemers gingen in shifts puzzelen. Een enkeling vindt puzzelen leuk maar de eerste irritaties zijn ook zichtbaar. Zo is Wanda woest op mededeelnemer Wendy.

Tegen Martin en Kim vertelt Wanda dat het logisch is dat het geen relaxe nacht zou worden. Ik had mijn oordopjes ook in. Op een gegeven moment zat ze (Wendy) te zuchten en te kreunen. Toen kwam Martin binnen, zij van godverdomme. En ja sorry hoor, nu ben ik er klaar mee. Vervolgens is iedereen stil en valt in slaap, ze wordt wakker gemaakt door Esther. Ze heeft expres tering veel herrie gemaakt, expres. Kim is het ermee eens, ik hoorde het ook voegt ze eraan toe. Ze ging gewoon gooien met dingen in de kluisjes gaat Wanda verder. Het deurtje dichtgooien, sloffen met haar voeten. Ik werd wakker door haar, dus hoe groot tyfus wijf ben je dan als je iedereen in de kamer probeert wakker te maken omdat jij chagerijnig bent omdat je van een iemand bent wakker geworden. Ze is knettergek! Martin vindt het ook niet kunnen. Ze heeft volledig het schijt aan mij gaat Wanda verder. Ik ben zo boos! Ik vind het echt heel zwaar worden nu om mijn mond te houden. Gewoon niet op reageren adviseert Martin haar. Wie denk je dat je bent joh gaat Wanda verder. Randdebiel! Hoezo mag je je gedragen als 4 jarig k*t kind. Wanda gaat nog even door, ook tegen andere deelnemers vertelt ze wat er gebeurd is… Gaat de bom vandaag nog barsten?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Douwe boersma 20 september 2022 - 08:16

Oh ik hoop het zo Wendy er uit gaat

Beantwoord

Laat een reactie achter