Home » Kenzy is niet verliefd op Leila en wil het gesprek hierover aangaan

Kenzy is niet verliefd op Leila en wil het gesprek hierover aangaan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kenzy en Leila hebben gezoend tijdens het feest van Moraima. Afgelopen avond besprak Kenzy met Wanda dit voorval. Kenzy zit in een dubio, ze weet niet wat ze nou moet doen met Leila…

Ik heb een dilemma zegt Kenzy tegen Wanda. Ik zit met gister, weet je wat het is? Ik ben niet verliefd, ik doe het niet voor liefde. Ik doe het niet voor lust want daar zit ik hier niet voor. En ik vind het echt geen chill idee dat heel Nederland meekijkt. Maar hoe ga je dat verwoorden naar iemand? Zoals je het naar mij verantwoord antwoordt Wanda, wel iets uitgebreider omdat het anders kortaf en bot is. Maar je doet niks fout, in het gewone leven zou het ook zo gaan. Je weet niet hoe zij erin staat, misschien heeft zij exact hetzelfde. We gaan het zien gaat Kenzy verder, ze was vandaag wel heel zoekende met een knuffel. Wanda laat weten dat ze al zo’n gevoel had. Het is anders dan dat je hier zit. Alles wordt zo uitvergroot merkt Kenzy op. Het is niet dat ik haar niet leuk vindt maar het is gewoon niet waar ik mee bezig wil zijn. Dat is je goed recht antwoordt Wanda. Dan ga je morgen even wandelen en vertel je hoe je erin staat. Dat je leuk vond en dat je er verder niks achter zoekt. Maar ze gedroeg zich wel anders dan jij vandaag. Ja zegt Kenzy en Wanda snapt dat het daardoor wel lastig is. Maar je moet het wel zeggen want anders wordt het vager. Kenzy is het daar wel mee eens. Ik ga morgen wel met haar praten. Ver weg van ovenschalen, messen en kaarten voegt ze er sarcastisch aan toe.

Alles wordt vergroot hier merkt Wanda dan op, heel vervelend. Kenzy vraagt hoe het met haar gaat. Wanda zucht en zegt blij te zijn als het morgen is. Als je een k*t gevoel hebt kom je er niet zo snel vanaf. Waar komt het gevoel vandaan vraagt Kenzy. Wanda antwoordt dat ze het niet helemaal uit kan leggen, ze heeft het ook al besproken met “achter” (regie). Daarna gaat het geluid tijdelijk uit. Ik heb iemand anders zijn verhaal vertelt wat niet mijn verhaal is. Ik wilde het wel vertellen maar ik heb veel vertelt omdat ik een drankje op had. Dat is niet fair naar die persoon toe. Die kiest er niet voor dat heel zijn verhaal wordt verkondigt. Het is ook een deel van mij verhaal maar ik begon alles te vertellen. Wat we hebben meegemaakt, privé dingen. Dat was in de keuken met Bern. Als dit in de uitzending komt haat die persoon mij echt. Ze zeiden ook al dat het misschien niet boeiend genoeg was voor de uitzending. En was ook niet aanwezig toen doelend het gesprek “achter”. Ik ga er van uit dat het niet in de uitzending komt. Je moet zo goed opletten met wat je zegt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter