Home » De deelnemers genieten van een Caribische avond in een jaar van je leven

De deelnemers genieten van een Caribische avond in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de Caribische avond van Moraima. In de avond kwam er een muziek box zodat de deelnemers konden genieten van Caribische muziek. De deelnemers zijn verkleed in een Caribische style. Moraima nam nog even kort het woord voor het feest begon. Ze wil er een leuk feest van maken met zijn allen. Want met zijn allen hebben we dit kunnen organiseren! Zonder jullie hadden we dit feest niet. We gaan genieten vanavond! Eten, drinken dansen! Daarna wordt er geproost en kan de muziek aan. Het was een gezellige avond!

Maar niet iedereen vond het feest leuk, Berend deed er niet aan mee en ook Jan-Willem zat op de bank. Hij laat aan Erik weten dat hij vanavond geen drank drinkt, na de eerdere ruzie over bier. Ik ben 63 jaar Erik, als ik een biertje wil drinken kan ik dat zelf wel beslissen. Vanmiddag nam ik een slokje staat heel de tent op zijn kop. Het is hier een grote kleuterschool joh. Dat is het ook antwoordt Erik, daar was ik al lang achter. En dan gaat madame dushi beslissen dat ik in de avond een biertje mag drinken gaat Jan-Willem verder. Dan drink ik toch helemaal niks, het zal mij jeuken. Het is te kinderachtig voor woorden, echt!  Hoe het allemaal gaat dan denk ik ach… Erik antwoordt dat iedereen er anders mee omgaat.

Uiteindelijk na een paar uur gaat de muziek uit, de deelnemers genieten nog wel van een drankje en kletsen over verschillende zaken. Langzaamaan gaat iedereen richting bed. Mirthe besluit nog even onder de douche te gaan met een speeltje tot grote hilariteit van Zoë. Ze besluit te zingen zodat er niks te horen is. Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Wat gaat deze dag brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter