Home » Veel slapende deelnemers tijdens het feest van Moraima en ruzie om bier

Veel slapende deelnemers tijdens het feest van Moraima en ruzie om bier

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het ontbijt van Moraima’s feest is het een lange tijd rustig geweest in een jaar van je leven. Een groot deel van de deelnemers ging na het ontbijt namelijk even slapen. Wendy kruipt bij Jasper in bed en Moraima besluit ook even te slapen.

Her en der worden wel wat spellen gespeeld. Tijdens het spellen spelen wordt er geklaagd. Wanda is er klaar mee, ik woon niet in een studentenhuis zegt ze tegen Madeleine en Djedi. Het is standaard voor hem (Jeffrey) geworden om heel de dag te zuipen. Continu die frituur aan te flikkeren. Geen geld uitgeven aan gezond eten want dat hebben we allemaal niet nodig. Het is hier lang leven de lol, weinig slapen, veel drinken en ongezond vreten. Zo hoeft mijn leven hier niet te zijn. Het duurt nog tot woensdag he benadrukt Madeleine. Ik heb zin om vanavond zoveel te drinken dat ik zijn bed onder kots gaat Madeleine verder. Madeleine lacht en voegt eraan toe dat ze het wel goeie zou vinden. En nu liggen ze allemaal in hun nest te meuren eindigt Wanda.

Uiteindelijk komt er later dan gepland een lunch. Na de lunch deelt Moraima lekker mango ijs uit. Daarna wordt er gevolleybald in de loods. Daarna ontstaat er nog wat onenigheid om bier. Martin heeft bier gepakt en ook een flesje aan Jan-Willem gegeven maar dit is volgens Moraima niet de bedoeling en is voor vanavond. Martin benadrukt dat Babette ook al bier had. Babette reageert geïrriteerd, dat was bier wat we bewaard hadden! Moraima legt nog een keer uit dat ze vanavond iedereen een hapje en een drankje wil geven. Niemand mag nu iets pakken. Babette snapt het en herhaald dat ze een biertje bewaard hadden. Moraima had het graag van te voren geweten, dan wist ze ervan af. Ik vind het nergens op slaan zegt Babette boos. De sfeer was nog enige tijd minder in de loods. Inmiddels maken de deelnemers zich klaar voor het diner. Het feestje volgt daarna, hopelijk verloopt het vanavond wat gezelliger…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Floor 3 december 2022 - 19:36

Jaja, feest en toch draait het weer om tekort aan eten en drinken, hoe is het mogelijk 🙂

Beantwoord

Laat een reactie achter