Home » Het Caribische feest van Moraima is van start gegaan en Esther is chagrijnig

Het Caribische feest van Moraima is van start gegaan en Esther is chagrijnig

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag is aangebroken in een jaar van je leven. En vandaag staat het feest van Moraima op het programma, het Caribische feest. Vannacht zijn er lang voorbereidingen geweest om dit mogelijk te maken. Tot diep in de nacht zijn onder andere Rupert, Jeffrey, Jasper, Isaac en Imadiddin bezig geweest. Ze gingen laat naar bed en Esther werd wakker van haar mededeelnemers net op het moment dat ze in slaap viel.

Esther is hierdoor chagrijnig. Moeizaam staat ze op waar ze al snel haar beklag doet tegen Jeffrey. Maak je niet zo druk zegt hij tegen Esther. Ik kan bijna niet inslapen legt Esther op haar beurt uit. Dat is het probleem. Ik maak er anders geen heissa van, maar ik heb daar gewoon last van. Het kan 1.5 uur duren en dan kom jij binnenstormen met Jappie. Dat is gezellig maar voordat ik dan weer inslaap is het 5.30. Vanmiddag kunnen we wel een siesta houden grapt Jeffrey. Volgens Esther heeft dat weinig zin, dan krijg ik weer problemen tijdens de nacht. Ik had gedacht dat je uit mocht slapen maar dat bleek dus niet. Om 9:00 uur was er ook weer een hoop bombarie, ik snap het maar daar heb ik af en toe last van. Ik snap u wel reageert Jeffrey maar we hebben met een groep te maken en niet met een individu. Niks is verplicht. Esther geeft toe dat ze daardoor chagrijnig was. Ook in de nacht moet je rekening houden met iedereen die slaapt. Jeffrey merkt op dat hij dat gedaan heeft, 25 man heeft er wel om kunnen lachen. Jeffrey vraagt daarna of ze thee wilt, uiteindelijk wil ze dat wel. Later gaat ze ook nog even naar Jasper. Ze legt nogmaals uit dat ze bijna sliep. Het was nooit de bedoeling geweest, dat weet u he benadrukt Jasper. Het is goed zo zegt Esther.

Er is een heel programma samengesteld, het ontbijt is uitgelopen maar kan uiteindelijk van start gaan. Moraima zegt dat ze hulp heeft gehad en daar is ze dankbaar voor want anders had ze dat niet gered. We gaan samen eten. Rupert voegt eraan toe dat het ontbijt een beetje vertraagd is. Dat komt door technische mankementen, sabotage, diefstal en vanwege de Antilliaanse tijd. Moraima gaat ook nog een liedje aanzetten en ik hoop dat jullie allemaal genieten van de hele dag, het Caribische feest. En als iets niet goed is kom naar Moraima, Rupert of Jeffrey. Applaus voor ons zelf! De deelnemers storten zich op het ontbijt. Het beloofd een gezellige dag te worden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4]

3 Reacties

Karin 3 december 2022 - 09:25

Wat heeft die Madeleine toch me dat scheerapparaat gedan?

Beantwoord
Ikke 3 december 2022 - 10:10

Gewerkt in de keuken is inderdaad correct dat waren moiraima leila sasha ruben imanidien…..veel werk leuk gedaan…..maar dan 1 jaar v je leven…basisbehoefte….maar de basisbehoefte zijn vooral …bier…wijn …vet en bloem….erg hoe t gaat….los van het fijt dat jeffrey pas tegen de middag uit zn nest komt er in de middag ook weer in ligt en dan met zn zatte ballenmet jasper die ook de nodige sterke drank krijgt de kamers af gaat….ester je het groot gelijk jammer dat jij t wel zegt en de rest achter de rug om ….fe eerlijke worden er uit gewerkt en de grootste leugenaars zuipers en rokers blijven

Beantwoord
Cecielevermeegen 3 december 2022 - 11:37

Lig gewoon in de kaasje hoor ,maar ze wil het nu niet meer zeggen denk ik ,hoe langer ze wacht hoe moeilijke het wordt

Beantwoord

Laat een reactie achter