Home » De deelnemers hebben 1000 euro verdient en Ruben raakt gewond tijdens houthakken

De deelnemers hebben 1000 euro verdient en Ruben raakt gewond tijdens houthakken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers moesten 24 uur paalzitten, deze taak hebben Isaac, Jasper, Gert-Jan en Kim op zich genomen. Inmiddels is de 24 uur voorbij! De rest van de groep telt dan ook af naar 0. De stem laat daarna weten dat ze 1000 euro verdiend hebben. Jasper, Isaac, Gert-Jan en Kim worden enthousiast geknuffeld en krijgen felicitaties voor hun prestatie. Jasper wil nog wel een aandenken van het lange paalzitten waarop Jeffrey een stukje hout van de paal afzaagt. De deelnemers kunnen weer boodschappen doen zoals eerder besproken.

Ruben raakte voordat de paalzit opdracht af was nog gewond. Hij schoot uit met de bijl en heeft zijn hand verwond. Isaac bekeek het en het lijkt volgens hem wel mee te vallen. Het moet wel even verbonden worden. Isaac komt even kijken, het is inderdaad een diep wondje. Hij gaat het even schoonmaken en er gaan hechtpleisters op. Het wondje zit precies op een scharnierpunt. De vinger is uiteindelijk verpakt en Ruben kan weer door.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter