Home » De deelnemers moeten 24 uur paalzitten om geld te verdienen voor de huishoudpot

De deelnemers moeten 24 uur paalzitten om geld te verdienen voor de huishoudpot

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm loeit op deze nieuwe dag in een jaar van je leven! De deelnemers wisselen hun batterijen en gaan snel richting de slaapkamers. Uiteindelijk mogen ze de loods weer in. Wat wordt het dit keer? Een verdienopdracht of toch een eliminatie?

De stem neemt het woord en vertelt wat de bedoeling is. Beste deelnemers, een aantal van jullie gaat de loods van grotere hoogte bekijken. Elke slaapkamer moet zo dadelijk één deelnemer uit hun eigen kamer kiezen die dit keer de verdienopdracht gaat spelen. Buiten staan vier palen klaar. De vier gekozen deelnemers gaan 24 uur paalzitten. Elke paal is 250 euro waard, als alle vier de deelnemers het 24 uur volhouden dan verdienen jullie 1000 euro voor de huishoudpot. Dit zijn de spelregels: je mag eten en drinken aangereikt krijgen. Elke deelnemer mag maximaal vijf keer naar het toilet dit geef je aan bij de scheidsrechter en het toiletbezoek mag maximaal 2.5 minuut duren. De tijd voor het toiletbezoek start zodra je de paal afgaat. Binnen de 2.5 minuut moet je ook weer terug op de paal zitten. Jullie hebben nu één uur de tijd welke vier deelnemers de opdracht gaan uitvoeren.

De deelnemers gaan vervolgens in overleg. Uiteindelijk wordt er besloten dat Isaac, Jasper, Gert-Jan en Kim 24 uur lang op de paal gaan zitten. Voordat het uur voorbij is gaan ze al op de palen zitten. De stem laat nog weten dat als de zoemer klinkt de tijd ingaat. De deelnemers die niet meedoen wensen Isaac, Jasper, Gert-Jan en Kim veel succes. Madeleine gaat ondertussen alvast naar het kantoor om een lijstje te maken voor de boodschappen. Lukt het de vier om 1000 euro voor de groep bij elkaar te verdienen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter