Home » Wanda vindt de aandacht die ze van Jasper krijgt fijn

Wanda vindt de aandacht die ze van Jasper krijgt fijn

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vannacht, of beter gezegd toen het bijna weer ochtend was ging een klein groepje deelnemers pas naar bed. Bern en Wanda besloten nog even over Jasper te praten. Het was hem eerder al opgevallen dat Jasper naar Wanda toe trok en tijdens de Caribische avond is hem ook wat opgevallen…

Ik ga me er niet mee bemoeien zegt Bern en Wanda laat weten dat dat ook niet hoeft. Ik zie je blikken, je hebt gelijk en ik weet wat hij denkt voegt ze eraan toe. Ik weet wat jij denkt. Hoe hij zich voelt en zich gedraagt gaat Bern verder. Jij bent een super verstandige vrouw daarin. Nee antwoordt Wanda, ik weet dat ik me daarin niet goed gedraag. Het is bagger slecht, dat weet ik. Wat ik nu deze avond heb gemerkt is dat het andere mensen nu ook gaat opvallen gaat Bern verder. Ik mis zo hard aandacht van Ivoor geeft Wanda toe. Marciano onderbreekt vervolgens het gesprek omdat hij wil roken, Wanda gaat mee maar vraagt of hij nog even wakker wil blijven.

Als Wanda en Bern weer bij elkaar zijn gaat het gesprek over Jasper verder in de keuken. Wat jij doet en laat maakt mij niet zoveel uit als vriend zegt Bern. Je kijkt met met enigszins afkeurende blik aan de hele avond merkt Wanda op. Volgens Bern is dat niet afkeurend. Ik zie gewoon waar Jasper zijn handen plaatst gaat Bern verder. Dat viel wel mee antwoordt Wanda en Bern zegt dat hij het dan helemaal verkeerd gezien heeft. Wat mij niet ontgaat zijn de opmerkingen van anderen over jullie twee nu. En als dat in de groep wordt geworpen of een gevoelig onderwerp is. Dus het is genoemd vraagt Wanda. Bern laat weten van wel, door Jeffrey, Madeleine… Je punt is duidelijk zegt Wanda en volgens Bern wordt het nu een dingetje. Ik wil je gewoon behoeden benadrukt Bern. Het kan op verschillende manieren verlopen. Dat jij naar huis toe gaat omdat je Ivoor mist of weet ik veel wat. Ik weet ook niet wat het met Jasper is maar het gaat de laatste tijd ook niet zo lekker met hem. En ben jij het enige wat hij nog ziet. Wanda zucht en Bern weet niet wat wijsheid is en wat ze moet doen. Dat hij verliefd wordt kan hij ook niets aan doen maar hij zit wel constant bij jou. Het maakt niet uit wat we doen antwoordt Wanda, we worden toch vaker gezien. We moeten ook de kerstmarkt samen regelen. Volgens Bern hoeft er ook geen oplossing te komen maar zou het wel jammer vinden als het verkeerd af zou lopen.

Wanda geeft toe dat het leuk is wat Jasper doet. Hij vindt mij leuk, dat voel ik. Ik vind Jasper niet leuk, niet op die manier. Het is niet mijn type. Hij is een leuke en lieve jongen. Hij kijkt op een manier dat ik denk ja dat mis ik van thuis. Maar ik voel niet aangetrokken, 0,0. Het is gewoon raar om geen contact meer te hebben. Je mist hem gewoon vreselijk denk ik merkt Bern op. Wanda antwoordt ja en volgens Bern komt dat op dit soort momenten het hardst aan. Ik wil Jasper niet kwetsen benadrukt Wanda. Ik vind hem niet leuk en hij weet dat. De aandacht is wel leuk, als ik me omkleed voor een feestje en hij kijkt naar me denk ik ja dat had ik thuis ook. Ivoor is zoveel rustiger, kalmer dan de mensen hier allemaal. Ivoor is het exact het tegenovergestelde van mij. Gelukkig kan hij af en toe de tv aanzetten merkt Bern op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.3]

Laat een reactie achter