Home » Bern denkt dat Jasper verliefd is op Wanda en bespreekt dit met haar

Bern denkt dat Jasper verliefd is op Wanda en bespreekt dit met haar

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Bern en Wanda een kort gesprek. De twee hadden het eerst over hoe Wanda zichzelf herpakt heeft nadat ze zich eerder rot voelde en zelfs haar 24 uur aan wilde vragen als het zo nog langer doorging in de loods. Maar daarna begint Bern over Jasper, er is bij hem iets opgevallen.

Ik wil me er niet mee bemoeien begint Bern, maar hij (Jasper) vindt je zo vreselijk leuk. Hebben jullie het daar al over gehad? Wanda antwoordt nee en Bern vraagt of ze dat ook niet gaat doen. Nee gaat Wanda verder, niet vanaf mijn kant. Dat is super raar. Ja dat is raar als je zo het gesprek aan vliegt merkt Bern op. Ik kan niet iets voor een ander besluiten zonder dat diegene dat zegt gaat Wanda verder. Ik heb gewoon veel aan Jappie hier. Ik weet dat het heel erg gaat veranderen als dat wel uit wordt gesproken. Dan kan ik ook niet normaal vrienden met hem zijn en dat zou ik echt heel k*t vinden. Hij is wel de luchtige noot voor mij hier af en toe. Het is ook gewoon fijn als er iets is dan kan ik heel lang met hem kletsen. Ik merk wel dat hij met meer mensen is zoals hij met mij is voegt ze eraan toe. Bern denkt op zijn beurt dat de band meer is gegroeid sinds hij wat minder met Jeffrey is. Daar heeft hij het ook wel moeilijk mee zegt Wanda op haar beurt. Bij Bern is het opgevallen dat ze bijna nooit meer samen zijn. Volgens Wanda gedraagt Jeffrey zich soms als een jaloerse ex vriendin. Maar ik vind het ook wel lastig geeft ze toe. Ik wil niet een vriendschap op het spel zetten om… Bern wilde het alleen maar aangeven omdat het zo bij hem aan het overkomen is. En als ik dat een beetje zie dan doen andere mensen dat ook. Ik hou het verder bij mij benadrukt hij. Als ik iets hoor koppel ik dat wel terug, een vriendschap is ook zo waardevol hier. Graag antwoordt Wanda en lief dat je het tegen mij zegt…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4]

Laat een reactie achter