Home » Wanda is pissig en wil haar 24 uur aanvragen als het zo doorgaat

Wanda is pissig en wil haar 24 uur aanvragen als het zo doorgaat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Voordat de verdienopdracht van vandaag kwam had Wanda nog wat onenigheid. Ze kwam wat later uit bed en ging dan ook laat ontbijten. Verschillende deelnemers vonden daar wat van omdat dit niet volgens afspraak zou gaan.

Wanda zegt geïrriteerd dat ze een keer wat later ontbijt. Volgens Martin zat de vorige keer iedereen te zeiken dat ze na 11 uur niet meer zouden afwassen. Ik was mijn eigen shit toch af antwoordt Wanda. Martin wilde alleen Wanda aanspreken op het late ontbijt. Dan mag ik jou daar niet op aanspreken? Zeker wel antwoordt Wanda maar het ontbijt wordt niet meer gesmeerd door de corvee. Je mag zelf je ontbijt smeren dus dan is het toch een ander verhaal? Volgens Martin hoeft ze niet meteen zo chagrijnig te worden. Je moet gewoon een keer je mond houden als ik zit te ontbijten merkt Wanda op. Waarom is er altijd gelijk commentaar? Wat denk je zelf gaat Martin verder, je mag elkaar toch gewoon aanspreken? Het was de afspraak die we hebben gemaakt en vervolgens reageer je zo. Volgens Wanda was dat een ander verhaal en had het toen te maken met de corvee die brood smeerde. Martin loopt daarna weg, another day in the loods lacht hij.

Wanda eet boos haar boterham op, als het zo doorgaat ga ik ook naar huis zucht ze. Tyfus plek. Madeleine hoort het en zegt dat het maar één iemand is. Het is niet één iemand snauwt Wanda terug. Hier moet altijd maar iedereen commentaar op elkaar hebben. Dat is waar antwoordt Madeleine. Gert-Jan gaat uiteindelijk ook even naar Wanda die inmiddels in de slaapkamer is. Niet gek laten maken, tel tot tien en dan scheld je mij de huid maar vol. Wanda lacht en zegt dat ze niet zo snel boos wordt. Althans niet net zoals Kim, gelukkig. Ik was vrolijk, niks aan de hand, komt Martin met zijn grote bek. En ik zit aan die eettafel en ik denk altijd dat commentaar. Waar hebben we het nou over?

Dan komt Jasper ook nog even bij haar kijken. Wanda legt nog eens het hele verhaal uit. Volgens Jasper kwam het ook dat Martin doorging door iemand anders die altijd vuurtjes opstookt, Isaac. Dan vind ik hem ook een zakkenwasser antwoordt Wanda. En Jasper zegt dat hij dit ook doet om haar uit te dagen zodat ze zich ook verkiesbaar gaat stellen. Waarom zou ik mij verkiesbaar stellen antwoordt Wanda. Ik heb op deze manier meer zin om mijn 24 uur in te dienen als dit zo doorgaat. F*cking gezeik op deze plek. Volgens Jasper willen ze haar alleen maar triggeren. Wanda zegt dat ze haar dan nog niet goed kennen want op deze manier moeten ze mij niet triggeren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

2 Reacties

sepp 28 november 2022 - 08:06

Gelukkig heeft Wanda nooit te nimmer commentaar op mensen!

Beantwoord
Carrie 28 november 2022 - 14:33

Wanneer is Wanda niet pissig? Als ze slaapt..
Ga aub, ga!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter