Home » Jeffrey noemt 24 uur niet eten voor het goede doel een k*t evenement

Jeffrey noemt 24 uur niet eten voor het goede doel een k*t evenement

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey is nu hij geen relatie meer heeft met Kim D gepikeerd, dit was afgelopen avond al het geval. Vandaag is daar weinig verandering in gekomen. Hij heeft totaal geen behoefte aan een dag niet eten, en wil een loempia maken. Daar ontstaat discussie over en Babette en Jeffrey gingen hier samen op kantoor over in gesprek. Vervolgens kwam Leila Isaac halen en toen deed Babette de deur dicht. Hier ontstond ook weer een flinke ruzie door. Na de ruzie gaat het gesprek tussen Jeffrey, Isaac en Babette verder…

Ik vind dat je niet enthousiast bent en het maximale eruit haalt zegt Jeffrey tegen Babette. En dan sta ik er niet achter. Dat mag ik zeggen. En dan kun jij erbij halen wat je wilt, je zit k*t in je vel en weet ik het allemaal wat. Ik zit beter in mijn vel dan ooit weer. Ik ben aan als een m*therf*cking kraan kan ik je vertellen. En we gaan met gestrekt been en geloof me, vanaf nu zeg ik alles wat ik denk weer. Helemaal goed Jeffrey antwoordt Babette. Ja heel goed gaat Jeffrey verder, dat is heel goed ja. Babette lacht en Jeffrey merkt op dat ze dan wel kan lachen. Dat vind je wel om te lachen he? Ik vind dat wel om te lachen ja antwoordt Babette kort maar krachtig. Ik ben benieuwd of je het zo om te lachen vindt raast Jeffrey verder. En dat je zo achter je eigen evenement staat. Zorg dan dat het ook zwaar wordt en je er echt wat voor hebt gedaan. Dat je ook trots kunt zeggen kijk dit hebben we met zijn allen gedaan. Maar dan blijf je niet in mijn ogen tot 11 half 12 in bed liggen. Dat vind ik en daar kan ik echt pissed om worden. Ik ga dat soort dingen niet meer opkroppen. Dat heb ik gisterenavond besloten, als ik iets vind dan zeg ik dat gewoon. Helemaal goed antwoordt Babette. Dankjewel voor je feedback. Graag gedaan zegt Jeffrey en als jij nu gewoon normaal kan praten in plaats van dat achterlijke geschreeuw. En als jij nog een keer tegen mij doet met je komt je straks melden. Dat heb ik nooit gezegd benadrukt Babette. Nee zegt Jeffrey maar zo kom je wel over. Je luistert niet merkt Babette op. Je hoort alleen wat je wilt horen. Met je doorlopend en niet aankijkend, ik weet niet wie de f*ck denkt dat jij bent vraagt Jeffrey. Ik ben niet zoals de rest hier he. Een jongen van 30 jaar reageert Babette sarcastisch. Ja zegt Jeffrey, een kei harde jongen van 30 jaar en knoop dat maar in je oren. Dankjewel Jeffrey zegt Babette en Jeffrey zegt dag Babette. Met je k*t evenement! Ik hoop dat je trots 100 euro kunt doneren, dat iedereen meekijkt van kijk die vrouw is nou het goede voorbeeld voor het goede doel. Succes ermee en vraag gelijk een gesprekje aan hiernaast (regie).

Isaac doet de deur van het kantoor dicht en zegt je snapt natuurlijk wel dat je dit helemaal fffjjt. Tuurlijk antwoordt Babette maar…. Daarna wordt ze emotioneel. Laat maar gaan zegt Isaac. Dit maakt me alleen maar harder snikt Isaac. Het gaat nergens over merkt Isaac op. Mensen die gefrustreerd zijn, gisteren waren ze al in de paniek modus door het niet eten. Het is een super prachtig doel die we nu allemaal aan het doen zijn. Babette begint daarna over de ruzie met Leila, Jeffrey die liefdesverdriet heeft. Ik ging ook nog naar hem toe. Isaac merkt op dat het allemaal opstapelingen zijn voor Jeffrey. Dat Kim verhaal en dat mensen ook in bed liggen. Ik lig nooit op mijn bed overdag merkt Babette op. Volgens Isaac komt die opstapeling er nu uit. Wat er nu gezegd wordt is onzin. Laat het even gaan benadrukt hij. Dit vind ik zonde, van iets moois wordt het weer de nek omgedraaid. Het zijn continu dezelfde mensen, het is een klein groepje die het verpesten voor de rest. Wat denkt hij gaat Babette verder en volgens Isaac moet ze dat met een korreltje zout nemen. Ik sta waar ik voor sta, al vreet hij dadelijk 87 loempia’s op. Maar als we het zo gaan doen dan is het hard tegen hard. Dit is eigenlijk een stap vooruit met wat je net allemaal hebt geïncasseerd. Dit had jij nodig om vooruit te gaan. En geeft haar een knuffel voor ze het kantoor weer uitloopt…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

2 Reacties

Yvonne 21 december 2022 - 12:21

Wat is dat toch een zielig ventje ,een stampvoetend kleutertje is het,kijk eens in de spiegel Jeffrey want jij bent een grote hypocriet, word tijd dat jij je leven eens onder de loep neemt!!!

Beantwoord
Cisca 21 december 2022 - 12:24

Een hele dag niet eten zou ik ook niet doen. En volgens mij ben je dat ook niet verplicht, niemand kan iemand dwingen lijkt mij. Ik vind het ook raar om dit te doen, zo van wij kunnen een hele dag zonder eten dus dat kan iedereen. Het is een beetje spotten met de mensen die echt geen geld hebben. Doneer wat van de prijzenpot, zeg 10.000 € schenken wij aan de voedselbank. Dat levert wat op. Maar zoiets komt niet eens in hun hoofd op.

Beantwoord

Laat een reactie achter