Home » Leila gooit Babette haar deken naar buiten, de twee hebben knallende ruzie

Leila gooit Babette haar deken naar buiten, de twee hebben knallende ruzie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag is aangebroken in een jaar van je leven. En vandaag gaan de deelnemers de hele dag niet eten. Een dag niet eten bespaard aardig wat geld en dit geld wat niet besteed wordt gaat naar het goede doel, de voedselbank. Afgelopen avond vertelde Babette nog wat over de actie. Sinds afgelopen 00:00 uur is de actie ingegaan en eindigt vanavond 00:00 uur. Rond dat tijdstip wil ze met iedereen koffie en thee en een broodje eten. Verder schijnt de relatie tussen Kim D en Jeffrey voorbij te zijn. De twee zijn weinig in beeld en als ze dat zijn wisselt het beeld naar andere deelnemers.

Het niet eten begint zijn tol al te eisen in de loods. Er is namelijk ruzie ontstaan. Leila heeft ruzie met Babette en later met Gert-Jan. Leila heeft de deken van Babette naar buiten gegooid. De oorzaak hiervan is dat Babette de deur dicht trok voor Leila haar neus omdat ze een gesprek had met Jeffrey en dit prive wilde houden. Het meisje kan niet met woorden winnen merkt Babette boos op. Applaus Leila. Wat voor circus doe je nu vraagt Leila af. Omdat je niet met woorden kan winnen gaat Babette verder. Ga lekker naar je eigen kamer! Dag Leila, chagrijn! Iemand zijn deken naar buiten gooien omdat je niet tegen eten kan?! Leila pakt Babette vervolgens vast en daar is Babette absoluut niet van gediend. Raak me niet aan schreeuwt ze. Ga naar je kamer! Dit is niet jou kamer! Marciano probeert tussen beide te komen om erger te voorkomen. Ga weg schreeuwt Babette nog een keer. Volgens Leila zit ze een circus te doen. Het is geen fatsoen om de deur zo dicht te doen. Jij hebt geen fatsoen roept Babette kwaad terug. Sasha en Kim D proberen Leila de kamer uit te praten. En uiteindelijk gaat ze de slaapkamer uit.

In de loods gaat het weer fout, Leila krijgt woorden met Gert-Jan. Wie was er hier nou verslaafd vraagt Leila aan hem. Toen was jij heel eerlijk. Toe maar heel goed reageert Gert-Jan. Liegen, bedriegen, stelen voegt hij eraan toe. Babette komt erbij staan en zegt dat ze misschien na moet denken. Ik trok die deur dicht omdat het een prive kwestie was. En laat hem met rust, als je iets met mij wilt bespreken doe dat dan ook met mij. Gert-Jan mengt zich er vervolgens in en merkt op dat Leila liegt, bedriegt en steelt. En ze maakt ook nog met iedereen ruzie. Je bent een volwassen persoon reageert Leila. Gokverslaafden liegen ook nooit voegt ze er sarcastisch aan toe. Je bent een klein kind gaat Gert-Jan verder. Het zijn feiten. En wat zijn mijn feiten? Doe maar… Leila zegt dat ze twee maanden met Alicia gelopen heeft en in bed heeft gelegen. Elke f*cking dag. Daarna richt ze zich weer op Babette, je had die deur niet zo dicht moeten doen f*cking onbeschoft. Babette merkt op dat ze misschien had moeten nadenken waarom dat gebeurde. Ik moest hem (Isaac) halen merkt Leila op. Je moet gewoon nadenken en rustig blijven gaat Babette verder. Kim D probeert er tussen te komen, jullie komen er toch niet uit. Maar ze gaan vrolijk door. Vervolgens richt Leila zich op Zoë die toe staat te kijken. Wat zit jij te zeggen? Ik sta hier gewoon te kijken antwoordt Zoë. Omdat je f*cking debiel gedraagt. Ga je f*cking ass moven. Je hebt nu de f*cking loods op zijn kop gezet schreeuwt Babette weer boos. GA, GA! Volgens Gert-Jan is het wel duidelijk nu. Stuur me maar naar huis roept Leila. Esther slaat haar arm om Leila heen, hou op! Ik meen het serieus. Leila gaat uiteindelijk douchen en Moraima praat met Gert-Jan over de situatie. Ik heb mij drie en halve maand niet bemoeid met haar. Ze gaat een heisa maken dat er een deur dicht wordt gedaan. Dat zij over mijn verleden begint vind ik niet erg, maar wel zielig.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

4 Reacties

Yvonne 21 december 2022 - 11:06

Gooi die leila er maar eens uit en geef eens kaarten en tienduizend euro er af daar en Jeffrey kan ook er uit en kaarten krijgen en tienduizend euro er uit wat een zooi daar waar hebben Julie die mensen gevonden,en Gertjan hou jij je maar het beste stil,want soms ben jij zelf ook hypocriet

Beantwoord
Cisca 21 december 2022 - 11:32

Ik ben benieuwd wat de regie hier nu mee doet. Die Leila spoort echt niet. Inderdaad ; Liegen, stelen en de boel bedriegen. En zo agressief. Ze moet er gewoon uit want ze kan zich niet aanpassen, niet in de loods en niet in Nederland.

Beantwoord
Henny 22 december 2022 - 18:34

Vervelende meid

Beantwoord
Sylvia 26 december 2022 - 18:00

Tjonge wat een kansloze waarneming

Beantwoord

Laat een reactie achter