Home » Moraima roept de groep bij elkaar voor een stelling van 3 bioscoop kaartjes

Moraima roept de groep bij elkaar voor een stelling van 3 bioscoop kaartjes

Afgelopen avond werd de groep bij elkaar geroepen. Het ging over de filmavonden die gepland staan in een jaar  van je leven. Moraima geeft Zoë het woord omdat ze naar eigen zeggen niet weet hoe het allemaal in elkaar steekt.

Zoë laat weten dat “ze” (productie) een mail hebben gestuurd wie welke film gaat kijken. Zodat ze niet bij iedereen het bedrag eraf moeten halen. We hebben Soof en Woman king op de planning staan. Alleen een paar mensen hebben dus geen geld meer of  na één film geen geld meer over maar daar hebben Bern en Erik nog wat over te zeggen. Bern neemt het woord over. Zoë en ik willen graag ook nog iets organiseren. Het idee is een beetje als de Franse avond of een race day. Waar op het einde aan de avond een film aan gekoppeld zit. Ons evenement heeft te maken met heelal. De film is interstellar. Hij wordt betaald door mij, Zoë heeft geen geld meer. Er zit ook een activiteit aan vast.  Wat ik wilde vragen, we kijken Soof nog steeds op de geplande datum. Twee weken daarna komt de eerst volgende datum die vrij is. Dan willen we onze film doen en twee weken daarna Woman King. Is iedereen daar oke mee? De groep stemt hiermee in.

Erik begint daarna over de film Woman king. Hij zou graag willen weten wie het niet willen zien en wie het niet kan zien omdat ze geen geld hebben. Ik wil op zich die film wel sponsoren. Maar als veel mensen het niet willen zien heeft sponsoren geen zin. Zoë merkt op dat Jasper en Moraima. Van hun weet ik het. Babette oppert om misschien een andere film te kijken. Zoë wil ook weten wie Soof niet zou kunnen betalen. Moraima laat weten dat al haar geld op is en van Rupert en Imi. Moraima besluit daarop een stelling erin te gooien. Dat Moraima, Rupert en Imadiddin een filmkaartje kunnen kopen voor 39 euro. Een meerderheid stemt voor. Er gaat dus 39 euro van de prijzenpot af.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.4]

Laat een reactie achter