Home » Kim D is blij dat het uit is met Jeffrey, het gaat volgens haar nooit meer goed komen

Kim D is blij dat het uit is met Jeffrey, het gaat volgens haar nooit meer goed komen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Isaac een gesprek gehad heeft met Babette over Jeffrey die het 24 uur niet eten een k*t evenement noemde besluit de manager van een jaar van je leven met Kim D het gesprek aan te gaan. De twee hebben het over Jeffrey en de relatiebreuk.

Hoe is het nou Kimmie vraagt Isaac met een lach. Ik heb zo’n goede beslissing gemaakt antwoordt Kim D. Wat een kansloos gedrag is dit zeg. Je wordt zo weer in een situatie gegooid merkt Isaac op. Ik snapte het niet helemaal, had Babette het over jou? Nee antwoordt Kim D, het begon toen we  daar lagen. Toen zei hij het is jouw evenement dus je moet uit bed komen bla, bla, bla. Toen wist ik al dat zij met hem wilde praten want er werd al gezegd de frituurpan staat aan en het ding ligt erin. Toen heb ik me er niet mee bemoeid maar toen zei Babette als jij liefdesverdriet hebt ze daar niets aan kon doen. Blijf gewoon normaal. En toen zei hij dat hij geen liefdesverdriet had, vooral niet over iemand die nep en zielig is. Dit is voor mij alleen maar bevestiging dit past niet bij mij benadrukt Kim D. Ik hoor nu achteraf dat hij wel meer gezegd heeft dat ik niet zijn type zou zijn. Dat ik geen hersencellen zou hebben bla, bla, bla. Isaac denkt dat Jeffrey sowieso getriggerd heeft, of hij nou wel of geen liefdesverdriet heeft. Je weet als hij getriggerd wordt dat hij er volledig tegenin gaat. Wat andere mensen zeggen moet je altijd met een korreltje zout nemen. Er gebeuren hier zoveel dingen, mensen gunnen je niets. Maar ik denk dat dit wel een goede keuze is.

Volgens Kim was Jeffrey diegene die zei hotel de botel van mij te zijn. En hij vroeg mij verkering. En als hij dit soort dingen over mij zegt zegt meer over hem dan over mij. Ik weet zeker dat mijn moeder ongelooflijk trots is dat ik bij zo iemand weg ben. Want zo iemand zou in de buitenwereld nooit zo over mij kunnen praten. Ben je gek of zo? Ik ben je vriendin he. Dus ik ben zo blij dat het uit is en klaar is. Het komt ook niet meer goed, dat gaat ook niet meer gebeuren benadrukt ze. Bij mij is het gewoon klaar. Als je die woorden in je mond legt is het klaar. Isaac denkt dat hij zeker verliefd op haar is en Kim D weet dat wel zeker. Hij heeft meer pijn als ik benadrukt ze. Drie honderd procent zegt Isaac en nu uit hij zich. Want hij voelt het misschien en dat moet een uitweg hebben en dat wordt getriggerd door een Babette actie. Hij slaat nu inderdaad door en daarin moet hij zich nu herpakken. Ik hou mijzelf rustig zegt Kim D, maar hij moet wel echt zijn mond houden. Dat is ook wat ik tegen hem zeg antwoordt Isaac. Niet doorslaan want je laat jezelf kennen. Ik probeer de schade te bepreken voor zichzelf en de groep. Het heeft wat dagen nodig, ik hoop dat jullie normaal om kunnen gaan. Kim D hoopt ook maten te kunnen worden. Voor mij is het mijn maat maar je kunt zo niet mijn vriend zijn. Ik laat me niet kleineren en helemaal niet door een man. Ik ben daar heel koud in. Mannen hebben het verkloot voor mij in het leven, dan sluit ik de deur en is het klaar. Daarom zegt hij ook dat het nep is maar ik ben een ice queen. Dat vindt hij k*t, hij denkt hoe kan dat. Je doet het goed benadrukt Isaac. En Kim D is benieuwd hoe lang hij dit gaat volhouden, volgens Isaac is dat niet lang. Het is nu een ongeleid projectiel. Hij gaat niet naar huis, alleen als iemand anders daar staat. Kim D noemt 24 uur aanvragen maar volgens Isaac doet hij dat niet. Zijn ego is te groot, dat doet hij niet. Hij wil liever strijdend naar huis worden gestuurd of met een rode kaart. Zo’n type is het ook. Kim D ziet dat ook nog wel gebeuren en Isaac merkt op dat ze hem nog een paar dagen moet geven. Je doet het goed benadrukt hij. De twee geven een knuffel en Kim D laat lachend weten dat het goed komt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

2 Reacties

Floor 21 december 2022 - 16:57

Zo trots op Kim!! Wat goed van je meid, nooit meer doen dit 🙂

Beantwoord
Claudia 23 december 2022 - 11:14

ZIjn de ogen eindelijk geopend, goed van je Kim D, lekker laten lopen die gast… Je verdient beter dan dit, je bent een strijder….

Beantwoord

Laat een reactie achter