Home » Stemmen zou niet verplicht zijn en Jeffrey mag zijn 24 uur niet aanvragen

Stemmen zou niet verplicht zijn en Jeffrey mag zijn 24 uur niet aanvragen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het tabak kopen van de prijzenpot wordt nog veel over gesproken in de een jaar van je leven loods. Marciano heeft uiteindelijk het plan uitgesteld om opnieuw te stemmen. Hij denkt dat als er morgen een verdienopdracht komt de rust ook wel terugkomt want dan kan er ook gekocht worden. Volgens hem moet er ook een beter plan komen voor in de toekomst. Je gaat nu een stelling opnieuw doen terwijl je hem ook anders kunt formuleren. Zoë is fel tegenstander van nog een keer stemmen. Ze is zelfs naar “achter” (regie) geweest om te vragen hoe het nu precies zit. Er is gezegd dat als iemand niet stemt de hele stemming niet zou tellen. Volgens Marciano is iedereen verplicht om te stemmen. Nee dat is juist niet antwoordt Kim D, Zoë is net naar “achter” (regie) geweest en hun hebben gezegd dat als iemand niet wil stemmen dan mag niemand anders ook stemmen. Marciano weet niet of dat zo is. En volgens Wendy staat het ook niet duidelijk beschreven. Dan krijg je dus dat er niets meer uit de prijzenpot gaat merkt Kim D op. Sasha denkt dat als dat zo is diegene de eerst volgende keer weggestemd wordt. Dat verandert het spel, misschien is dat wel de bedoeling.

Later spreken Babette en Kim D Zoë nog aan op het feit dat ze naar “achter” ging. Volgens Zoë hadden meer mensen die niet meer wilde stemmen. Als ik dat zo voel dan doe ik dat. Maar je gaat wel naar die groep toe en zegt jeej jeej als je terugkomt. Je krijgt van iedereen high five omdat jij daarover gelijk hebt. Dat is niet handig benadrukt ze. Ik was boos om het feit dat mensen zeggen dat je moet stemmen benadrukt Zoë. Terwijl ik gelijk had. En dat maakt mij trots. Iedereen hier is bang om wat te zeggen en hun plekje. Iedereen loopt te zeiken. Volgens Babette komt dat juist van de mensen waar ze net bij zat.

Tijdens het avondeten gaat Esther even bij Jeffrey zitten. Je 24 uur aangevraagd vraagt Esther. Ja antwoordt Jeffrey en Esther vraagt waarom hij dat niet vertelt heeft. Serieus? Ja antwoordt Jeffrey. Nee lacht hij, ik mag hem niet aanvragen, helaas. Het is gewoon het totaalplaatje. Ik heb het normaal gezegd. Nu is het klaar jammer dan. Typisch en alles zeggend. Verder loopt de mysterieuze klok nog altijd af. Een enkeling verwacht een eliminatie. Wat zou het toch zijn?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter