Home » Mexx zegt sorry tegen de groep voor de gele kaart en de deelnemers vergaderen

Mexx zegt sorry tegen de groep voor de gele kaart en de deelnemers vergaderen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor een vergadering. Er moeten weer verschillende zaken besproken worden.

Mexx krijgt als eerste het woord. Ze begint over de gele kaart die ze gekregen heeft na de uit de hand gelopen ruzie met Martin. Zoiets had niet mogen gebeuren benadrukt ze. Toen ik het te horen kreeg heb ik niet meteen mijn excuses aangeboden. Dat heb ik niet gedaan omdat ik dacht van ik kan nu wel sorry zeggen maar dan komt het niet echt gemeend over. Dus ik heb er goed over nagedacht. Ik ben zaterdag bij de borrel er ook niet bij geweest omdat ik van mijzelf niet vind dat ik dat verdiend heb. En daarom wil ik nou mijn excuses aanbieden. Meer kan ik er niet over zeggen. Duidelijk zegt Marciano.

Marciano zegt dat er 46 euro in de huishoudpot zit, we hebben eten tot en met woensdag. Donderdag is het ontbijt wel gedekt. Afgelopen week hebben we met echte tomatensaus geoefend. Vijf deelnemers gaan dat record doen: Rupert, Jeffrey, Martin, Wendy en Babette. Zaterdag hebben we 150 euro verdient. Leuk weekend gehad maar toch een gele kaart gehad. Ik vind dat toch wel lastig. Als er zoiets gebeurt kijk ik altijd van wat kunnen we eraan doen. Niet veel, het enige wat we moeten doen om dit met zijn allen te voorkomen. Haal de mensen uit elkaar, ga niet bemiddelen. We slapen er een nachtje over en kijken dan hoe de situatie is. Het entertainmentboek, de naaimachine is binnen. Tatoeage set, gym rek en de supplementen zijn onderweg. De bioscoopavond staat op 24 januari. Dj booth staat nu op 28 januari, dan is ook mijn afscheidsdiner. Elke maandag gaan we een circuit doen, de challenges. Er is een tractorband gekomen, dat was gratis. Daar kunnen we veel oefeningen mee doen. Ik wil er graag nog een zware hamer bij om oefeningen mee te doen. Ik heb een offerte voor aangevraagd. Voor kamer 4 hangt er nu een rooster. De wasrekken mogen niet voor de camera’s geplaatst worden. Hou de slaapkamers netjes, er moet steeds aandacht aan besteed worden. Als iemand een evenement wil doen gaat dat eerst via de manager. Ook zijn we bezig om een plan te maken over iedereen zijn persoonlijke doelen.

Dan is het tijd voor de rondvraag. Bern laat weten dat er judolessen aan komen. Dit start in februari. Terwijl Bern dit vertelt komt er een klok op het speelscherm die 24 uur aftelt. Dat wordt een lange oefening straks merkt Jeffrey op. Bern vertelt verder nog dat hij langskomt of je mee wilt doen aan deze lessen. Dan heb ik een maat nodig om een pak te regelen. Ik wil dit twee keer in de week doen. Het wordt geleverd en wij hoeven niets te betalen. Kim wil wat zeggen over zaterdag, dan is het andersom dag, het wordt dan een andere dag als dat we gewend zijn. Janet wil massage cursus geven, misschien willen meerderen dit leren. Als er mensen interesse hebben meld je even bij mij. Daarna begint ze over het niet op bed mogen liggen. Ik wil overleggen of jullie er problemen mee hebben dat ik wel even een uurtje ga liggen. Ik ben geen twintig meer en we hebben nu ook al die challenges erbij. Dat vergt veel van mij gaat ze emotioneel verder. Dus als jullie er akkoord mee gaan wil ik dat met de “buren” (regie) te bespreken. De groep ziet er geen problemen in. Babette denkt dat het meer een probleem was dat iedereen op bed lag en er dan geen tv programma meer is. Daarna zegt Janet nog dat de kas einde oefening is. We gaan kijken of we 1 jarige planten kunnen krijgen. Dan hebben we daar tenminste wat profijt van. Kenzy wil iedereen die bij de 90’s rave geholpen heeft bedanken. Isaac heeft de nieuwjaarsloop aangevraagd op 19 februari. Het wordt hetzelfde rondje en ik ben nog naar de kilometer aan het bekijken. Ik ben ook looptrainingen begonnen. Voel je vrij om je aan te sluiten. Boksgala is over elf dagen, we hebben nog maar 9-10 dagen om te trainen. Laten we nog even een paar dagen rammen. Geef je opkomst nummer door. Vandaag ga ik met Jan-Willem stage lopen.

Jeffrey wil straks een stelling plaatsen, ik wil uit de pot sigaretten kopen. Er staat dat eten en drinken keer 25 is en niet voor tabak. Dus ik vind dat we daarvoor moeten gaan. Voor de komende drie, vier maanden kan het getackeld zijn. De wedstrijd moet net zo eerlijk zijn als voor een roker of een niet roker. Dus ik denk dat we daarover moeten stemmen. Voedingssupplementen was 480 euro voor iedereen, als ik naar de rokers kijk dan is dat ongeveer de helft. Dat zijn dan tien potten tabak. Jan-Willem heeft daar wel een idee over, we zijn met 26 mensen. Als we geld verdienen dan gaat er een percentage naar algemene middelen en een percentage gaat naar 4 andere groepen. Tabak, alcohol, non alcohol en snacks. Per groep stel je een manager aan en iedere groep krijgt een percentage. Dan verdeel je het gelijk. Marciano merkt op dat ze laatst 150 euro hebben verdient. Hoe zie je dat voor je? Zoals ik net zei, dan is er minder eten. Ik vind eten ook prioriteit. Volgens Marciano gaat het met een klein bedrag niet werken. Daarna ontstaat er een kleine discussie over roken en de prijzenpot. Kim wil graag een militaire dag organiseren. Mij lijkt het leuk als er 6 mensen meedoen. Dat wil ik deze maand ergens doen. Eunice zegt dat de ademhalingsoefeningen terug komen. Daarna vraagt ze of de verf opgeruimd gaat worden uit kamer 4. Jasper vraagt of die posters dan ook opgeruimd worden. Volgens Wanda staat het netjes in een hoekje. Martin zegt ook sorry over wat er gebeurt is. Ook is hij weer wat kleding kwijt en wil bij iedereen in de kast kijken. Marciano stelt voor om met iedereen te gaan kijken. Moraima bedankt iedereen voor de leuke avond die ze gisteren hebben gehad. Leila zegt dat ze niet meer mee doet aan het boksgala.

Daarna is het tijd voor de stelling van Jeffrey. Eten en drinken is keer 25. Ik wil eenmalig nu voor 225 euro, tien potten tabak. Ik zorg ervoor dat het minimaal 2 maanden meegaat. Ik verspreid het ook. Maar we hebben het voor lange tijd getackeld. Het staat gelijk maar Marciano moet nog stemmen hij gaat voor rood. De meerderheid stemt dus tegen en Jeffrey zijn plan gaat dus niet door.  Jeffrey is woest en daar kun je hier meer over terug lezen

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter