Home » Mexx krijgt een gele kaart en er gaat 10.000 euro van de prijzenpot af

Mexx krijgt een gele kaart en er gaat 10.000 euro van de prijzenpot af

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren schreven we er al over, tijdens de rave party is het tussen Mexx en Martin nogal uit de hand gelopen. Mexx was nogal kwaad op Martin en dat resulteerde in ongewenst gedrag. Dit ongewenste gedrag zorgde voor een gele kaart en 10.000 euro die van de prijzenpot af ging.

Marciano kreeg gisteren een bericht op zijn computer met daarin een mail dat er een envelop in de brievenbus lag. Door de regen ging hij naar de brievenbus en vervolgens weer naar de loods om de inhoud van de brief voor te lezen. Beste manager, vannacht heeft er een ruzie plaatsgevonden tussen Martin en Mexx. Hierbij is gegooid met meerder voorwerpen. Waaronder een zender microfoon met als intentie om deze kapot te maken. Daarom ontvangt Mexx een gele kaart en gaat er 10.000 euro van de prijzenpot.

Dit is dus wat we niet moeten doen, met spullen gooien benadrukt Marciano. En als er een ruzie ontstaat, loop van elkaar weg. Ga niet mensen achterna lopen. Even uit elkaar, laat het rusten en dit is nu wat we krijgen 10.000 euro boete jongens, Martin zegt dat het zijn fout is en zegt sorry… Verder wordt er niet veel meer gezegd. Er zit momenteel nog 935.028 euro in de prijzenpot. Mexx en Martin lopen naar de slaapkamer, ik zei het toch zegt Mexx tegen hem. Martin wil even met Mexx op bed zitten maar Mexx zegt dat ze hem beter even kan laten. Het is gebeurt zegt Mexx, Gert-Jan is leip. Daarom zeg ik ook, als je me moet laten moet je me ook laten. Martin geeft Mexx een knuffel en benadrukt dat het zijn schuld is. Volgens Mexx moet Martin mensen ook laten als er gezegd wordt dat ze met rust gelaten moeten worden. Marciano merkt op dat je heel snel een gele kaart kunt krijgen. Mexx wist het wel maar nu zijn we wel nog meer om weggestuurd te worden. Dat is het spel Mexx antwoordt Martin kort maar krachtig en Mexx weet niet wat ze anders had kunnen doen. Martin geeft toe dat ze haar gewoon had moeten laten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.9]

2 Reacties

Rina 15 januari 2023 - 11:47

Martin.en
Mexxs.moeten.een.maand
Alles..Doen
Schoon.makken.en.de
Afwas.

Beantwoord
Mieke 19 januari 2023 - 09:20

Die mexx dr gewoon uitgooien dat verwende nest

Beantwoord

Laat een reactie achter