Home » Er zou gegooid en geslagen zijn, krijgen de deelnemers vandaag gele kaarten?

Er zou gegooid en geslagen zijn, krijgen de deelnemers vandaag gele kaarten?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Blijkbaar is er nog veel meer gebeurt buiten de camera’s. In de slaapkamer spreken Wanda, Bern en Kim over Mexx. Er zou een klap uitgedeeld zijn. Dan ben je dus fysiek merkt Kim op. Er komt sowieso een gele kaart voegt Bern eraan toe. Sowieso als de productie zich ermee moet bemoeien zegt Wanda. Heftig hoor zegt Kim op haar beurt, als je een duwtje geeft is dat nog niet zo erg. Maar de ruzie gaat dus om dat zij geen hijsje van een sigaret heeft gekregen. Ja antwoordt Wanda en dat is uiteindelijk geëscaleerd. Ook werd er volgens Kim met een fles gegooid. Ik denk dat het nu in het fase met een spel, het entertainmentboek en een gele kaart wel leuke tv wordt. Ik ben heel benieuwd… Verder horen we ook over een glazen pot die kapot gegooid zou zijn door Mexx…

Mexx geeft aan Zoë en Wendy ook toe dat ze met een mayonaise pot gegooid heeft. Hij liet mij niet met rust. Isaac kwam en ik gooide toen mijn zender op de grond omdat ik boos was. Toen kwam hij weer praten toen ik in bed lag en  toen zei ik dit is de laatste keer dat je me uit bed komt halen want ik word echt boos. En opnieuw ruzie toen kwam iemand anders erbij staan en die heeft mij via 1, via 2, helemaal naar mijn bed gelopen. Van daar buiten zeg maar zegt Zoë. Het geluid gaat uit. Maar nou is het goed, maar we moeten er nog wel over praten benadrukt Mexx. Dat hij iets genoemd heeft over mijn privé is nog niet het einde van dit verhaal… Gaan er echt een of meerdere gele kaarten volgen?

Verder wordt de loods weer opgeruimd na de rave party. Esther en Babette praten ook over Jasper en Wendy. Esther zag echt echt wel iets gebeuren tussen de twee toen ze samen in bed lagen. Het is nu gewoon wachten. Misschien is ze ook wel verliefd op hem. Ik ben benieuwd wat ze gaat doen. Volgens Babette is ze nu gewoon blij en is er niets aan de hand. Misschien is ze ook wel blij dat ze met hem is antwoordt Esther. Wel heftig he zegt Babette.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

3 Reacties

Cisca 14 januari 2023 - 12:42

Dat is nu zeker de tweede keer dat Mexx aan het gooien is. Dat kind moet gewoon lekker naar huis. Toen ik jong was gooide en smeet ik ook altijd met dingen maar dan was ik wel in mijn eigen huis met mijn eigen spullen. Ach ja, dat kan gebeuren als je jong bent.

Beantwoord
Ikke 14 januari 2023 - 14:51

Ik denk t wel en terecht dat er een gele kaart is gevallen de eerste van vandaag door t gedram wederom van martin

Maar denk dat r nog meer vallen door jeffrey en kim die nog om 13.00 in bed lagen en alle anderen de kamer moesten verlaten zodat ze bezig konden zijn met ……. En t speeltje daarvoor erbij tjonge jonge zeg

Beantwoord
Ikke 14 januari 2023 - 15:33

Oooooo martin doe denkt dat hij alles kan behalve dan eens luisteren naar een paar zinnen en door vertellen ….wat een blamage zeg o o o o verschrikkelijk

Beantwoord

Laat een reactie achter