Home » De gemoederen over tabak van de prijzenpot kopen lopen hoog op, een nieuwe stelling komt er niet

De gemoederen over tabak van de prijzenpot kopen lopen hoog op, een nieuwe stelling komt er niet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de discussie over tabak bestellen van de prijzenpot en Jeffrey die woest werd over de uitkomst, wordt er nog veel over gesproken in de groep. In de kamer discussiëren Jeffrey, Marciano en Babette over het onderwerp. Marciano benadrukt dat hij iedereen alles gunt. Maar je moet een lijn trekken, dadelijk komt er iemand die chocolade wil. Dat is volgens Jeffrey keer 25. Ik mag helemaal niks hier voegt hij er geïrriteerd aan toe. Jij zegt dat het keer één is maar dadelijk is dat niet zo gaat Marciano verder. Als je het door wilt drukken moet je je huiswerk gaan doen. Jeffrey antwoordt dat hij dat gedaan heeft. Het staat daar nu anders en zwart op wit. En dat het volgende maand veranderd wordt kun je vanuit gaan doelend op het regelboek. En als ze dadelijk zeggen het is niet keer 1, ga je dan naar huis vraagt Marciano. Ik ga de discussie volle bak aan reageert Jeffrey. Maar als je de stelling verliest ga je dan naar huis vraagt Marciano. Ja, zeker antwoordt Jeffrey resoluut. De gouden kooi, Big Brother, Utopia, ze mogen overal roken hier niet. Wat is dit dan voor wedstrijd? Babette zegt dat hij zijn huiswerk moet doen. We weten allemaal nog niet of het kan voor één keer. Wendy vraagt of hij al een mail gestuurd heeft en Marciano zegt van niet. Ik snap zijn punt maar ik wil als manager weten of het keer 1 is. Uiteindelijk wordt er gesproken over de stelling nog een keer doen en Marciano gaat navragen of tabak keer 1 of keer 25 is.

Dat Jeffrey de stelling nog een keer wil doen roept weerstand op. Zoë, Erik en Gert-Jan zijn er nogal op tegen. Volgens Kim D moet iedereen stemmen. En over die stem regel ontstaat ook weer discussie. Uiteindelijk roept Marciano de groep bij elkaar. Ik ga het heel kort houden, er is een vraag gesteld aan achter (regie) of de sigaretten keer 1 is. Dat is het. De stelling om die opnieuw te plaatsen… Er is veel onrust binnen de groep. Mensen willen niet stemmen, bla bla. Dus ik als manager besluit om die stelling voor nu niet te plaatsen. That’s it. Een enkeling klapt en de groep gaat weer uiteen. Jeffrey loopt boos weg. Jeffrey neemt zich voor om geen best meer te doen tijdens verdienopdrachten. We zijn nu die cultuur in geslagen. Leila sluit zich helemaal bij haar aan. Daarna gaat hij op bed liggen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

1 Reactie

Ada 16 januari 2023 - 15:38

Dictator Jeffrey, ongelooflijk dat hij nog geen reprimande heeft gekregen, wat die jongen allemaal uitkraamt, schaamteloos. Dreigen, schreeuwen om bang van te worden. Niemand durft meer tegen hem in te gaan op deze manier. Alstublieft doe hier wat aan !
Ook hoor ik regelmatig het woord mongool, dit kan echt niet meer in deze tijd en kon sowieso nooit. Waarschijnlijk kennen ze deze mensen niet, want ze zijn slimmer dan menigeen die in de loods zijn.

Beantwoord

Laat een reactie achter