Home » Jeffrey en Kim D lijken geen consequenties te krijgen voor hun ruzie

Jeffrey en Kim D lijken geen consequenties te krijgen voor hun ruzie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey en Kim D hebben een flinke ruzie gehad. De gehele ruzie hebben we niet mee gekregen maar een deel. Afgelopen avond waren Jeffrey en Kim D zeer weinig in beeld op de livestreams. Er is ook geen bericht gekomen over een eventuele overtreding terwijl het tijdens hun ruzie wel fysiek werd. Jeffrey krijgt uiteindelijk kerststollen binnen voor het record wat de deelnemers willen verbeteren. De deelnemers gaan vandaag tijdens de lunch alvast oefenen, 14 december zal de officiële poging zijn. Bij het avondeten staan Jeffrey en Kim D wel even bij elkaar. Kim D wil graag een sigaret. Kunnen we nu niet meer klikken vraagt Kim D. Jawel antwoordt Jeffrey maar ik zit nu te eten. Wil je dat daarna doen dan vraagt Kim D door. Ja laat Jeffrey weten, voor jou gelden dezelfde regels als de anderen. De spanning is nog altijd niet weg tussen de twee en de camera gaat snel over op andere deelnemers.  Kim D zien we later in de hottub zitten bij Isaac en Jan-Willem. Er wordt gekletst maar over de eerdere ruzie wordt niet gesproken. De twee zijn de rest van de avond maar amper in beeld. Misschien komt het later nog?

Een aantal dames hebben in de hottub gezeten, een verrassing van Zoë voor Kim, Wanda, Djedi en Mexx. Gezellig met een drankje en een hapje hebben de dames een leuke meidenavond gehad. Ook zijn de deelnemers bezig met het entertainmentboek wat eerder binnen kwam. Ze hebben de mogelijkheid om activiteiten en producten via een boek te bestellen, elke maand komt er een nieuwe. Activiteiten of producten uit dit boek kunnen van de huishoudpot maar ook van de prijzenpot betaald worden. De meningen over geld uit de prijzenpot pakken lijken verdeeld. Een deel lijkt wat aan te willen breken en ander absoluut niet. Saamhorigheid kan volgens sommigen ook goedkoper. Buiten dat staan er wel erg leuke dingen in. Wellicht wordt er binnenkort nog eens goed over vergaderd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

5 Reacties

Yvonne 2 december 2022 - 08:47

En waar blijven hun gele kaarten en 10.000 euro er af, ja met twee maten meten he zij moeten het net zo goed krijgen heel simpel !!

Beantwoord
Ikke 2 december 2022 - 09:43

Vreselijk irritant om of t geluid uit te zetten en dr camera van t gebeuren weg te doen !! Op deze manier wordt t voor de live stream kijker zeer saai en irritant….

Beantwoord
Floor 2 december 2022 - 17:15

Hoe kan je SBS6 en dit program nog serieus nemen als hier geen sanctie op komt? Dit gedrag is niet oké van beiden en zal zich 100% zeker gaan herhalen, en dan was er nog niet eens alcohol in het spel. Er kijkt toch een psycholoog mee of niet? Handelen!! Leer die mensen meteen dat dit niet kan, daar heeft iedereen iets aan voor de rest van hun leven. En wat was het ook alweer? ‘Voorbeeldfunctie’??

Beantwoord
Rafael 2 december 2022 - 19:25

Hun dan ook een gele kaart geen verschil maken

Beantwoord
Floor 2 december 2022 - 22:33

Ja, eens met jullie, and…. Back to Netflix 🙂

Beantwoord

Laat een reactie achter