Home » Jeffrey en Kim D hebben ruzie die helemaal uit de hand loopt, gele kaart op komst?!

Jeffrey en Kim D hebben ruzie die helemaal uit de hand loopt, gele kaart op komst?!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de aankondiging over het entertainmentboek ging het helemaal fout tussen Jeffrey en Kim D. De twee hadden eerder al ruzie en ze zijn al enige tijd onderling met elkaar aan het kibbelen. In de slaapkamer komt het tot een confrontatie die maar deels in beeld is.

Volwassen hoor Kim zegt Jeffrey. Je krijgt wat je geeft antwoordt Kim D terug. Jij loopt toch weg. Jij speelt een spel met mij dan speel ik het terug. Je bent gewoon bang dat ik je glazen ingooi maar dat zou ik nooit doen. Dat zou jij moeten weten. Weet ik niet zegt Jeffrey op zijn beurt, zo kom je niet over. Volgens Kim D vult hij altijd dingen in en altijd… Jeffrey onderbreekt haar er valt geen gesprek met jou te hebben. Loop maar weer weg. Jij was diegene die wegliep benadrukt Kim D en Jeffrey snauwt wat heb ik gezegd over wijzen? Ik heb geen zin om gecommandeerd te worden zegt Kim D. En al helemaal niet door jou! Volgens mij heb ik niet veel regels gaat Jeffrey verder. Alleen moet je niet wijzen. Ik ben heel makkelijk, je kunt ver gaan maar als ik zeg niet wijzen dan heb ik dat je dat liever niet doet. Daar hou ik dan rekening mee antwoordt Kim D en volgens Jeffrey heeft hij dat al 100.000 keer moeten zeggen. Ik hou ook rekening met jou. Oh ja? reageert Kim D, ik hoor je ook altijd over mijn puisten klagen. Jeffrey is van mening dat ze dingen invult. Dat ik niks zou bereiken en nog dingen moet leren gaat Kim D verder. Ze gaat dicht tegen Jeffrey staan en zegt, als er iemand in deze loods iets bereikt heeft ben ik dat! Zeg dat maar tegen de rest antwoordt Jeffrey. Moeten we weer de groep erbij halen zegt Kim D geïrriteerd. Kijk naar je gedrag dan snauwt Jeffrey. Waarom zit je hier dan? Kim D zegt dat mensen nooit zo tegen haar praten en al helemaal niet zo kleinerend. Ben je mijn meester? Jeffrey vraagt zich af of ze altijd zo praat tegen mensen? Dat ik überhaupt nog tegen jou praat is een godswonder. Wat ben ik blij dat je nog tegen mij praat merkt Kim D sarcastisch op. Jij bent mijn meester niet en dat ga je nooit worden benadrukt ze. Is je moeder nu trots op jou houding  vraagt Jeffrey. Hou je f*cking bek tegenover mijn moeder schreeuwt Kim D en geeft Jeffrey een duw. Jeffrey lacht meisje toch wat laat jij je kennen. Kom dan zegt Kim D, zeg het nog één keer dan! Ga niet zo doen je laat jezelf kennen Kim merkt Jeffrey op. Kim D gaat steeds dichterbij Jeffrey staan zeg het dan schreeuwt ze. Jeffrey vraagt zich af wat hij moet zeggen. Uit mijn buurt blijven roept Kim D en geeft Jeffrey nog een duw. Wat laat jij je kennen meisje zegt Jeffrey. Niet mij aanraken. Je haalt mijn moeder uit je f*cking hoofd roept Kim D terug. Normaal gesproken had ik je naar de grond geslagen pik. Zou je daar trots op zijn vraagt Jeffrey. Daarna is de ruzie niet meer in beeld.

Dat het uit de hand is gelopen wordt wel duidelijk. Verschillende deelnemers uit de loods hebben het over het voorval. Ik weet wel dat Jeffrey dit niet pikt merkt Zoë over. Dit ging over haar moeder. Volgens Martin moest hij dat ook niet doen. Zoë laat weten dat ze ook al gezegd heeft dat ze elkaar niet aan moesten raken anders is het een gele kaart. Volgens mij moeten ze naar kamer 5 (regie). Zoë vertelt daarna nog aan Babette wat er gebeurd is. Djedi merkt op dat ze iets ging pakken en ze heeft alles gezien. Volgens haar heeft hij haar geslagen. Die gele kaart komt nog wel voegt ze eraan toe, dat moest haast wel. Dit wordt sowieso een gele kaart zegt ze tegen Wanda. Als ze dat niet doen… Hij heeft verkeerde dingen gezegd en haar aangeraakt. Hij moet 100 procent een gele kaart krijgen. Dit was fysiek ook. Hij sloeg haar vinger weg maar wel echt hard. Het is nu even afwachten wat er gaat gebeuren maar er komt waarschijnlijk wel een vervolg…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

3 Reacties

Floor 1 december 2022 - 21:29

Volgens mij laat juist Jeffrey zich enorm kennen, uitlokken, provoceren en niet de wijste kunnen zijn. Het is voer voor psychologen, hij accepteert geen enkele kritiek en hecht zich alleen maar functioneel.

Beantwoord
Sandra 2 december 2022 - 07:36

Wat zonde als hun ruzie hebben ze deden ook heel naar tegen elkaar zou zonde zijn als hun ruzie blijven houden omdat ze ook heel leuk zijn samen Mar vind wel nep worden steeds geluid weg if het beeld mogen ze weer niks zeggen dat maakt het minder echt als alles word geregisseerd dat maakt het minder realitie en nep

Beantwoord
Cisca 2 december 2022 - 11:43

Vreemd dat hier geen gele kaart of boete op komt. Bij andere voorvallen die minder erg zijn was er meteen een gele kaart en boete en dit word zomaar door de vingers gezien ? Vreemd, heel vreemd. Toch allemaal een voor opgezet “toneelstukje ” ?

Beantwoord

Laat een reactie achter