Home » Wanda heeft spijt wat ze allemaal besproken heeft over Jasper en haar vriend

Wanda heeft spijt wat ze allemaal besproken heeft over Jasper en haar vriend

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Wanda heeft vannacht een lang gesprek gehad over Jasper en haar vriend. Het was Bern opgevallen dat Jasper nog dichter naar haar toegegroeid was. Volgens Wanda zit er niks achter maar Jasper lijkt toch wel gevoelens voor haar te hebben. Wanda besluit vandaag kort met Jeffrey over de situatie te praten.

Ik voel me echt k*t erover zegt Wanda tegen Jeffrey. Ik voel me zo’n tyfus mongool voegt ze eraan toe. Dat hoeft ook weer niet antwoordt Jeffrey op zijn beurt. Dat is precies de reden dat ik niet drink gaat Wanda verder want dan vertel ik alles. Dan ben ik echt het grootste boek wat je je maar kan bedenken. Normaal boeit het niet want dan ben je één op één met iemand en dan maakt het niet uit. Hier moet ik dat gewoon niet doen, dat weet ik en ik kan het niet terugdraaien. Je ziet nu hoe je je erbij voelt merkt Jeffrey op. Dan weet je voor de volgende keer ook gewoon niet doen. De volgende keer ga ik gewoon niet drinken benadrukt Wanda op haar beurt. Ik weet dat ik het de volgende keer weer doe als ik gedronken heb. Dan moet je daar lering uit trekken adviseert Jeffrey. Maar zuipen of een borreltje is wat anders. Dat was het ook aldus Wanda maar ik werd wakker en ik denk f*ck. Dat verhaal had ik gewoon niet moeten vertellen. Ik had het klein moeten houden, ik heb alles vertelt, elk detail. Het was wel fijn om erover te praten maar het was niet aan mij om dat allemaal te vertellen. Aan één iemand interesseert hem niet maar niet op deze manier. Het is voor hem thuis echt kwetsend dat weet ik wel. Ik ga proberen het een beetje los te laten. Ja zegt Jeffrey, geef het gewoon de tijd. Het zal vandaag nog wel een paar keer k*t voelen. En morgen misschien ook nog wel een keer. Dat verwatert heus wel langzaam maar laat het in het vervolg niet meer gebeuren. Dan hoef je je ook zo niet meer laten te voelen. Dat ga ik ook niet doen antwoordt Wanda, dan kan ik net zo goed naar huis gaan. Dat wil niet meer zeggen dat je geen drankje meer kan doen zegt Jeffrey. Maar de volgende keer zet je jezelf wel op scherp. Ik was niet dronken benadrukt Wanda maar wel aangeschoten genoeg om… Waarom vertelt je het dan vraagt Jeffrey, had je er behoefte aan of zo? Ja antwoordt Wanda, ik wilde het vertellen. Alleen ik wilde het niet zo uitgebreid vertellen. Ik zat op een gegeven moment alles te vertellen. Bern kan er niks aan doen, hij was gewoon lief. We hadden er een goed gesprek over maar ik dacht vanmorgen echt f*cking dom.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter