Home » Jasper vraagt Sasha advies wat hij met de gevoelens voor Wanda moet

Jasper vraagt Sasha advies wat hij met de gevoelens voor Wanda moet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De “soap” tussen Wanda en Jasper gaat nog even door. Na het gesprek wat Wanda had met Bern over de aandacht die Jasper haar schenkt, hebben Jasper en Sasha nog een gesprek over Wanda. Jasper zit namelijk erg met zijn gevoelens voor haar.

Je kiest wel voor een uitdaging merkt Sasha op. Ja antwoordt Jasper, dat ben ik niet gewend. Dat je met deze dingen moet dealen. Ik merk dat het er is, dat is alles. Ik denk dat je het moet ervaren of het er is en blijft antwoordt Sasha. Maar ook of je het gevoel hebt dat het wederzijds is. Als je 7 of 8 jaar in een relatie zit gevoelens kunt krijgen voor iemand anders. Maar dan is het de vraag of je erop acteert of niet. Als je 7 jaar een relatie hebt ga je dat niet zo snel toegeven. Jasper geeft toe dat hij sommige dingen ook niet zegt, we zitten hier nog maar drie maanden. Juist omdat we nog een lange tijd hebben moet je het ook tijd geven. Als het nu al zo gaat dan gaat het binnen de volgende twee maanden nog zo snel. Maar dat is het stukje wat ik niet weet. Sasha denkt dat ze het juiste zegt en Jasper snapt ook wel voor haar dat ze dat niet wilt voelen omdat ze 7 of 8 jaar met iemand is. Ze zei ook al mijn vriend is vaak weg maar het meest moeilijke voor hem was wat als je iemand tegenkomt die leuk is. En die aantrekking niet kon weerstaan. Dat is nu een beetje aan het gebeuren. Sasha vraagt of hij al merkt dat het die kant op gaat. Ja antwoordt Jasper en Sasha denkt dat hij haar in bescherming moet nemen door juist het gesprek aan te gaan. Dat heb ik al gedaan antwoordt Jasper, deels heeft ze het wel begrepen. Sasha zou duidelijk een vraag kunnen stellen of ze haar in bescherming moet nemen. Is het een ja dan is het afstand nemen. Volgens Jasper zegt ze nu ja maar dat is logisch dat ze dat zegt. Ik zou het een eerlijke kans willen geven en volgens Sasha moet hij het dan op zijn beloop laten. Jasper vraagt of hij dan over zijn gevoelens moet praten of niet, Sasha denkt van niet. Dat kan juist afschrikken. Daar lijkt Jasper het mee eens te zijn, Wanda zei eerst ook al dat ze bang is dat ze anders als een Djedi en Ruben gezien gaat worden.

Sasha dacht al wel toen Jasper over een probleem sprak het Wanda moest zijn. Jasper vraagt zich af waarom. Sasha legt uit dat het door de vibe tussen hun komt. Je kunt het gewoon zien, dat jullie iets zou kunnen zijn. Sinds wanneer heb jij dit gevoel op deze manier? Jasper antwoordt dat hij dat niet echt weet. De eerste week gingen wij goed met elkaar. Daarna negeerde ze me een tijdje en ik haar ontliep. Tot een bepaald moment dat zij in de bank zat en ik de afstand weer doorbrak en toen groeide we naar elkaar toe. Toen werd het steeds meer, meer, meer, tot nu. Heb je het ooit hardop gezegd vraagt Sasha. Nee zegt Jasper, daar spreek ik nooit over. Ik heb vandaag wel iets laten doorschemeren. Ik wil het zelf eigenlijk ook niet. Volgens Sasha moet hij het accepteren. Ik wil wel maar niet voor haar geeft Jasper  toe. Ik weet niet zeker wat zij wil. Volgens Sasha moeten ze het daar over hebben, dan kun je het erover hebben. Jasper vindt het logisch dat ze dat nog niet weet, ze hebben al een aantal jaar iets. Het zijn ook veel dingen merkt Sasha op. Maar vandaag viel het me wel op.

Ook op deze nieuwe dag wordt er gesproken over Jasper en Wanda. Madeleine gaat het gesprek met Wanda aan. Madeleine vraagt aan haar of ze het niet akward vond met Jasper. Nee helemaal niet antwoordt Wanda. Jasper en ik zijn goede vrienden, zo ben ik thuis ook met vrienden. Ik zei op een gegeven moment doe maar niet want dat trekt elke keer gekke gezichten. Net zoals bij Djedi en Ruben toen. En dat maakt het ook weer lastig voegt ze eraan toe. We zijn close als vrienden maar er gaat natuurlijk nooit meer gebeuren dan dat benadrukt ze. Wil je dat ook niet vraagt Madeleine. Nee totaal niet laat Wanda op haar beurt weten. Bern zei ook al pas op dat het er raar uit gaat zien. Ik zei je hebt gelijk, het gaat mij er niet om wat mensen hier denken maar wat mensen thuis denken…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter