Home » Babette heeft gehoord dat ze op een geheime opname stond

Babette heeft gehoord dat ze op een geheime opname stond

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de bruiloft van Wendy en Babette is er een klein feestje. Als de muziek uit is trekken de twee bruiden zich even terug in de kas. Daar begint Babette over een verhaal wat ze gehoord heeft. Het gaat over het podcast apparaat waar een geheime opname op stond.

Ik moet je even een ding vertellen begint Babette. Ik mag het eigenlijk niet vertellen, ik weet ook niet of het echt zo is. Er gaat een verhaal rond dat ik een gesprek heb gehad met 2 mensen. Dat is opgenomen op de podcast en Erik heeft dat gehoord. Ik zeg, ik denk dat dat ik, Zoë en Kim waren. En die zat in de zak en dat is opgenomen. Jij zei toen zullen we het afluisteren en Zoë zei toen dat het niks was en er niks werd gezegd. Misschien heeft hij het wel gehoord want wij hebben het niet gewist. Erik heeft het dus gehoord maar doet wel hartstikke aardig tegen mij voegt ze eraan toe. Dus ik snap het niet. Dus nu ben ik f*cking spastisch dat die podcast overal ligt. Wendy lacht, dat snap ik. Maar wat is er dan gezegd? Dat weet ik niet antwoordt Babette. Een gesprek met 2 mensen en er zijn namen gevallen. Maar daar heb ik ook schijt aan. Ik leg dat zo uit. Wendy merkt op dat ze het gewoon af hadden moeten luisteren en gelijk moeten wissen. We hebben het ook nooit gaat Babette verder. Kim zei ook al we hebben gesprekken gehoord… Dus voor hetzelfde geld, het kan toch? Dat kan antwoordt Wendy en Babette benadrukt dat ze er niet over mag praten. Ik durf niks meer te zeggen straks ligt ie hier grapt Wendy.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter