Home » Wanda, Kenzy, Mirthe, Jasper, Bern en Sasha bespreken hoe het verder moet na de geheime opname

Wanda, Kenzy, Mirthe, Jasper, Bern en Sasha bespreken hoe het verder moet na de geheime opname

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Wanda, Kenzy, Mirthe, Jasper, Bern en Sasha een gesprek in de kas. Er werd van alles besproken maar onder andere de stiekeme opname kwam aan bod.

Wanda zegt dat ze de opname op een gegeven moment maar uitgezet heeft. Toen ben ik naar Rupert gegaan en heb gezegd dat ik een gesprek met achter wilde want anders flipte ik. Daar heb ik een half uur lopen janken. Ik voel me echt genaaid vooral omdat ik me zo hard gemaakt heb voor haar (Babette). Mirthe laat weten dat ze ook geschrokken is en volgens Wanda waren ze zo’n hecht clubje. Alles was oke en goed en hij is naar huis en is nu 360 graden gedraaid. Ze denken dat als ik naar huis ben Jappie wel over komt naar de andere kant. Bern en Sasha willen ze wel in hun clubje. Het voelt als verraad merkt Bern op. Op het halfjaar feest zei Babette ook al dat we meer moesten mengen met de andere groep. En dom zou zijn om verder met Gert-Jan zijn plan te gaan. Sasha heeft geen zin in een ratten spel. En Kenzy merkt op dat het dan wel duidelijk is wat ze moeten doen. Het is gewoon schijnheilig merkt Sasha op, ook met dat nummer voor Gert-Jan op het halfjaar feest. Ik ben toen maar weggelopen. En merkt op wat gaan we hier nu mee doen? Het zou ook een soort van emotionele handeling zijn. Ze hebben nu nog geen idee zegt Wanda. En het lijkt haar eng om met de andere mannen te bespreken om op Babette te gaan. Er worden stemmen geteld en ze zouden mogelijk op 9 stemmen komen, mogelijk 10 als Eunice mee gaat. We hebben wel 4 vliegende stemmen merkt Sasha op. Een iemand van hun groep heeft niet op mij gestemd, dat zou Martin zijn. Kenzy wil Babette of Kim maar Babette is dan wel de logische zet. Hun willen waarschijnlijk op Wanda alleen Marciano doet dat niet voegt Jasper eraan toe. Dan heb je al de meerderheid. Ook wordt er geopperd om tijdens de eliminatie aan Marciano te delen dat ze op Babette gaan. Het groepje denkt dat Kim het misschien wel weet, ze keek erg moeilijk toen ze naar de podcast luisterde. Dit is wel kennis waar we iets mee kunnen merkt Wanda op. Maar ze zouden ook nog op Esther kunnen gaan, je weet het niet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter